Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Skuldertasker

Herunder findes vores store udvalg af flotte skuldertasker. Vi har brugt ganske lang tid på, at støvsuge markedet for skuldertasker grundigt. På den måde håber vi, altid at kunne præsentere nogle af markedets mest spændende og smukke skuldertasker her i butikken, naturligvis altid i en kvalitet, som vi kan stå inde for. En skuldertaske bliver tit en meget personlig accessorie, som man bruger igen og igen. Det er derfor vigtigt, at skuldertasken er i den helt rigtige kvalitet. Det er da heldigvis ikke noget problem, når man vælger en skuldertaske fra kataloget herunder, da vi godt tør garantere, at der er tale om et kvalitetsprodukt.

 
Sorter stigende

   

20 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

20 vare(r)

Lækre skuldertasker i god kvalitet

Tasker har været en populær accessorie igennem rigtig mange år. I alle disse år har de været brugt til det samme formål; at gøre det nemmere at fragte og have ting med sig på ture. I dag er tasker dog blevet mere end bare en praktisk ejendel. Især skuldertasker bliver i dag hovedsaligt brugt af kvinder, og jo pænere den er, des bedre. Kvaliteten skal man heller aldrig gå ned på, og derfor er du kommet til det helt rigtige sted.

Her på siden finder du nemlig et utal af forskellige tasker, lige fra toilettasker til pusletasker. I denne kategori kan du dog finde skuldertasker. Vi har fremtryllet et blandet udvalg af forskellige designs, materialer og farver. Eksempelvis finder du BLOSSOM TASKE (STOR/HVID). Denne super fine taske fra Goodjob har fået det meget passende navn ”Blossom”. Taskens design er inspireret af blomster, hvilket gør den utrolig smuk og unik. Materialet er hvidt, syntetisk læder, så du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top. I toppen lukkes den med en lynlås, og der er også en lille lomme indvendig, som også lukkes med en lynlås. Den måler 49 x 36 x 10 cm, og har plads til bærbare computere der måler højst 15”.

En anden super fed taske er MUUD TASKE SHOW MEDIUM (WHISKY). Denne super lækre taske er fremstillet i autentisk læder, hvilket gør, at den både er i utrolig god kvalitet, holder i rigtig lang tid, og får en form for whisky farve. Tasken er firkantet og har en syning både vandret og lodret, der giver den en fed detalje. Den måler 40 cm i højden og 37 cm i bredden, og stroppen er 30 cm. Til pleje anbefales det, at man bruger Nano imprægneringsspray. Tasken fås også i sort, og i et nummer større.

For at gå over i noget helt andet, så er en anden lækker taske du kan finde her på siden nemlig SKULDERTASKE (ROSANNA). Denne super søde taske er fra Overbeck & Friends og skiller sig med garanti ud i mængden, med sine flotte farver og mønstre. Den er lavet i 100% bomuld og designet består af en masse striber i forskellige farver, og nogle blomster på både selve tasken og remmen, til at give den lidt mere liv og personlighed. Remmen kan justeres ved hjælp af en simpel knude, og selve tasken måler 40 x 32 cm. Denne taske har navnet Rosanna, men den fås også i andre versioner.