'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Reisenthel tasker & kurve

Vi er ganske stolte over vores store udvalg af Reisenthel bags- og rejsetaske samt kurve med flere produkter, som i mange år har været et populært brand hos forbrugere landet over. Succesen er fuldt fortjent og på ingen måde overraskende for os. Reisenthel tasker er synonym med god kvalitet, enkelt design og en helt særlig form for effektivitet. Dette gør deres produkter super funktionelle - uden at de glemmer at tænke på vigtigheden af et lækkert design. Udvalget af Reisenthel tasker og kurver grænser næsten til, at være uoverskueligt. Vores katalog bugner ganske simpelt med fede tasker og kurve fra Reisenthel, og det kan være svært, at beslutte sig for en specifik model. Her nedenfor kan du se de enestående eksemplarer på at Reisenthel er et brand i topklasse. Man vil oftest forbinde Reisenthel tasker og kurve med de helt luksuøse varer, blandt andet på grund af deres store udvalg og uimodståelige designs. Du kan finde taskerne i forskellige størrelser, farvekombinationer og i alverdens mønstre. Det eneste du skal gøre, for at være med på moden er at scrolle ned på hjemmesiden og finde dit næste køb! - God fornøjelse!

 
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Find de lækreste modeller af Reisenthel tasker og kurve herfra DuBuy.dk

Vi har masser af udvalg klar til dig som kunde, det er bare om at kigge dig omkring i vores brede udvalg. Er du mere til den klassiske og enkelte stil så har vi en farvede tasker og kurve til dig. Vi har de enestående farver såsom; rød, hvid, sort og grå. De er god til at skabe en kontrast til omgivelserne, hvis du er på picnic. Men ønsker du en fashionable, vild og udfordrede taske eller kurv så har vi bestemt også det. Vi har tasker og kurve i fænomenale mønstre såsom: prikker, camouflage, tern med videre. Disse Reisenthel tasker og kurve er oplagt til picnicen, familiefødselsdagen en sommerdag eller til strandturen med vennerne. Du kan under kategorien tasker og så finde køletasker, hvis du vil have kolde drikke med på turen. De er altid en fornøjelse at have med, da de bære præg af sommerens indkomst.

Find Reisenthel taskerne og kurvene som pifter ethvert lejlighed op

Tænker du også meget på om taskerne eller kurven, du bære, matcher anledning? For så er du godt kørende er på dubuy.dk. Vi har bl.a. tasker som passer ind i enhver omgivelse, om det så skal være picnicen, strandturen, rejseferien eller indkøbsturen. Vi kan tilbyde rejsetasker til drømmedestinationen eller indkøbstasker til ugens indkøbsliste. De er går altid perfekt hånd i hånd med hinanden. Noget vi alle gør og mangler er også de allerfine skuldertasker som bruges her og der, når vi skal ud af døren. Her hos dubuy.dk prøver vi at sammenkoble de nyeste kollektioner og de nyeste trends som du kan få spritny. Som en reminder kan du, mens du shopper løs, huske på at vi har prisgaranti på alle vores varer. Derudover går vi meget op i en god kvalitet af vores varer, så det er der med sikkerhed.

Reisenthel - Et mærke som producerer tasker og kurve til den moderne forbruger

Som du nok har lagt mærke til, så er Reisenthel et mærke, som kan være med til at give det sidste touch til enhver anledning. Men derudover er Reisenthel et mærke, som man ikke kan få nok af. Mærket er ekstraordinært og har et særligt præg af det vi mangler i hverdagen. Hop gerne forbi deres hjørne og tjek de enestående udvalg vi har samlet til dig ud. Reisenthel er også et mærke som alle holder af, og derfor er det en god mulighed for at give en sød gave herfra, og et godt bud kunne være deres yndige tasker og kurve, som du finder herover. 

Det er altid godt at få anskaffet sig en Reisenthel taskerne eller kurvene

Du ved aldrig hvornår du kommer til at bruge taskerne eller kurvene, men når du får anskaffet dig en Reisenthel taske eller kurv, vil du med sikkerhed aldrig gå uden den igen. Den er super elskværdig for dens smukke og fænomenale udseende, som de alle går med et smukt præg af. Kan du heller ikke få nok af de effektive tasker og kurve? Så er det godt at vi har samlet en masse udvalg til dig herpå dubuy.dk. Det er bare om at være lidt tålmodig og kigge rundt i det brede udvalg, og finde lige netop det du går og mangler. Vi kan kun opfordre dig til at dit næste køb skal være her fra DubBuy.dk af.