Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Computer taske

Herunder ses vores store udvalg af computer tasker. Når der skal designes computer tasker, så er det naturligvis beskyttende egenskaber, som står først på dagsordenen. Det er jo netop derfor, at man i første omgang køber en computer taske. At mange af de computer tasker, som findes herunder samtidigt fås i enormt fede design er naturligvis bare et stort plus. Det er her ikke mindst de super fede retro army bags, som der tænkes på. Men faktisk synes vi selv, at hele vores katalog med computer tasker er fyldt med fede og unikke design. Se selv hele vores udvalg med computer tasker igennem lige nedenfor, og find ganske nemt den computer taske, som passer til din personlige stil og dine behov.

 
Sorter stigende

   

15 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

15 vare(r)

Uanset om du skal have en computertaske, også kaldet et sleeve, til din computer eller IPad så kan du få det hos dubuy. Vi ved at alle ikke vil have den samme taske og mange vil gerne have noget der er helt anderledes end det normale. Derfor har vi lavet et så forskelligt sortiment.

Hvis du for eksempel er til fine og meget stilfulde tasker i ensartede farve så kunne en tablet case som denne være noget for dig. Denne taske passer med garanti ind i ordensmenneskets stil. Også tasker til computeren kan følge denne minimalistiske stil, som denne taske med rem fra Reisenthel. Tasker som denne balancerer på en hårfin grænse mellem at være stilfulde og praktiske. Den har et polstret rum til din bærbare computer som kan beskytte den hvis tasken bliver tabt. Der er også masser af lommer rundt omkring på denne taske og mange af de andre computertasker fra Dubuy så du kan have alle dine forskellige elektroniske medier samt papirer og så videre i én taske. Derfor er det den perfekte taske til at tage med på kontoret.

Hvis du derimod er mere til den rå og lidt militære stil kan du købe en taske som denne Feldjäger taske fra lemonfish. denne taske er faktisk lavet af ægte militærtøj fra det tyske søværn, som er genopstået i form af tasker. Feldjäger er militærpolitiet af Bundeswehr, Tysklands militær. Denne taske har derfor en meget rig historie, derfor er der ikke to tasker som er de samme. Hvis du køber denne taske kan du derfor være garanteret at det er af en god kvalitet, er stoffet godt nok til det tyske militær må det også være godt nok som en studie taske.