'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Tasker

En god taske kan hjælpe meget i den normale danskers hverdag. For nogle indeholder tasken faktisk meget af deres liv da mange jo ligger alt fra punge til computere ned i dem. Derfor er det vigtigt at købe en taske du kan stole på. Med dubuy.dk’s store udvalg af forskellige kvalitetstasker i alle former og farver kan du helt sikkert finde en taske som passer din stil.
Det er ikke kun kvinder der kan have tasker, på det sidste er det også blevet meget populært for mænd at have tasker. Især skuldertasker og computertasker med en rem er meget populære for mænd.

Tasker

 
Sorter stigende

   

14 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

14 vare(r)

Find en fed og praktisk taske til alt din elektronik

Uanset om du leder efter en taske til din computer eller til din tablet så kan du helt sikkert finde noget der er interessant på dubuy.dk. Vi har et stort udvalg af forskellige tasker til computeren eller tabletten, som du kan se her. Når du køber en computer taske er det vigtigt at kigge efter tre ting:
Nummer 1: Passer din computer ned i tasken? Nogle computere er større end andre, derfor er det vigtigt at sørge for din taske har et rum der er stor nok til at din bærbare kan være der.
Nummer 2: Har tasken et beskyttet rum og er den lavet af godt stof? Computer tasker har ofte et rum med ekstra beskyttende stof. Det er vigtigt for så behøver du ikke at putte din bærbare i et stof hylster, også kaldet et sleeve. Du vil også gerne have at din taske ikke går så nemt i stykker hvis du taber den, derfor er det vigtigt at den er lavet af kvalitets stof.
Nummer 3: Er den pæn? Dette er meget vigtigt, selvom tasken er funktionel gider man jo ikke gå med den hvis den er grim.
Hvis du gerne hurtigt vil have et eksempel på en taske der opfylder alle disse krav så klik her. Denne taske fra Goodjob. Denne taske ser meget professionel ud og passer til computere op til 13” samtidigt har den masser af plads til andre ting du måske vil have med sammen med computeren.

Find en pæn håndtaske

Håndtasken er en af de mest populære kategorier af tasker og derfor har dubuy også næsten 30 forskellige produkter. De findes i alle regnbuens farver som du kan se her, vi kan selvfølgelig ikke garantere at du finder noget du kan lide men vi har gjort udvalget bredt så du forhåbentlig har en god chance for at finde noget du falder for hos os. Vi kan selvfølgelig garantere at det du får hos os er i super kvalitet. Især tasker fra House Doctor har vi mange af, da de er stilfulde, god kvalitet og funktionelle. Du kan se hele vores udvalg af House Doctor håndtasker og punge her.

Find en funktionel og stilfuld toilettaske

Det er altid rart at have en toilettaske med når man skal ud og rejse, uanset hvor langt du skal, det ved vi godt hos Dubuy og derfor har vi også over 50 forskellige toilettasker i vores udvalg, som du kan se her. Toilettasken er nemlig det sidste forsvar, i din kuffert, fra at spilde shampoo eller tandpasta ud over dit tøj eller hvad du ellers har med. Derfor kan du altid finde artikler på vores hjemmeside fra alle de store kvalitetsmærker som House Doctor, Hübsch og Bloomingville. Især House Doctor har et stort udvalg af mange forskellige toilettasker, med alt fra tasker i ensartede farver til flerfarvede kosmetikpunge. Du kan se de stilfulde og funktionelle toilettasker fra House Doctor her.

Hav det sjovt med tasker

På dubuy kan du også købe de lidt mere alternative tasker som er lidt sjove og unikke. De er i hvert fald en perfekt gaveidé til et barn eller en bekendt. På vores hjemmeside har vi over 50 forskellige tasker af blandet art og farve, som du kan se her. Disse tasker rummer alt fra køler tasker til strandtasker. Især Smallstuff tasker har vi mange af, disse er primært farverige rygtasker og passer perfekt til dit barns første skoledag. Du kan se udvalget af Smallstuff tasker her.