'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Nyheder

Det som er populært ændrer sig hele tiden og derfor ændrer dubuy sig også. Hos dubuy.dk prøver vi altid på at finde nye produkter til vores udvalg, så du kan se de hotteste og nyeste ting til dit hjem. Vi har over 25.000 varer i vores katalog og vi får nye varer hjem hver dag. På den måde er der en stor chance for at du kan finde nøjagtig det møbel eller den taske du altid har haft lyst til. Når du er på denne side kan du se alle de nyeste produkter på hjemmeside, og du er kun få klik væk fra at have købt dit nye produkt fra alle vores store mærker indenfor brugskunst. Hvis du hellere vil se dig lidt omkring på sitet, kan du nemt finde de forskellige kategorier indenfor indretning m.fl. Du kan også søge på farver, mærker og priser, så du kan få præciceret dit ønske mere præcist.

Nyheder

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Køb fremtidens klassikere her – Bloomingville, House Doctor og Hübsch

På dubuy.dk elsker vi at sælge de nyeste produktene fra de kendte danske firmaer, hvor du altid får er garanteret en super kvalitet og alle produktene er utrolig stilfulde på deres egne måder. Af disse producenter er Bloomingville klart blandt den største på dubuy. Du kan se lidt om historien bag det store danske designmærke, Bloomingville, og de 8000 produktene vi sælger fra dem, arrangeret i de nyeste først, her. Hva du hurtig vil finde på siden er at Bloomingville igen og igen overrasker med nyt design af møbler som stole, borde, sofaer og så videre. Bloomingville lancerer alle deres produkter i mange forskellige farver, så hvis du godt lide formen på noget, men ikke farven, er der en god chance for at vi på dubuy har den i en anden farve.
Også House Doctor er super gode til at nytænke og produktudvikle, både i former og farver. Hvert år kommer House Doctor med ca. 500-1000 nyheder, og vi har stort set dem alle. Du kan se de mere end 6000 produkter fra House Doctor her. Igen er produktene allerede sorteret i rækkefølge efter nyeste først, hvis du trykker på linket, så du med det samme kan se de friske produkter fra interiørgiganten.
Til sist vil vi nævne Hübsch. Hübsch er lidt alternativ i forhold til de to andre gigantene, og de er også 9 år yngre. Hübsch vil ikke blive i den minimalistiske stil, men hellere udvikle sig og prøve nye grænser for boliginteriør af. Deres største fokus er på det som er elegant og flot, og de har specialiseret sig i egetræsmøbler. Navnet er tysk og betyder "sød/flot", hvilket stemmer meget godt overens med deres produkter. Du kan se den ca. 4000 produkter vi har fra Hübsch her.

Leg og indretning til barn i alle aldre – Sebra, Smallstuff og Leander.

Når du vælger de ting dit barn skal lege med og de ting du vil indrette barneværelset med, så kan du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Nogle billige plastikprodukter indeholder hormon forstyrrende stoffer som er specielt farlige for små børn, og det skal vi selvfølgelig undgå. Derfor prøver vi på dubuy altid at fjerne produkter som ikke indeholder farlige kemikalier, og det gør vi blandt andet ved at vores primære fokus er at sælge produkter fra de kendte danske mærker, som Sebra, Smallstuff og Leander. Et mærke som Sebra bruger økologiske naturmaterialer, som bomuld, træ og uld, og du kan se hele vores udvalg af Sebra ved at klikke her, denne gang har vi sorteret det i hvad som er mest populært, og husk, man må ikke gå på kompromis med noget, når det handler om barnets velbehag.
Også Smallstuff følger denne moral ved altid at have gode produkter i høj kvalitet. Smallstuff er faktisk så gode til det de gør, at det danske miljø- og fødevareministerium har givet dem en Elite-Smiley. Alle de næsten 1000 produkter, kan du finde under mærket Smallstuff, eller ved at klikke her. Smallstuff føger de stramme regler for elite-smileyen, så du har garanti for god sikker kvalitet af legetøj, børnemøbler og tekstiler.
Tilsist i barnekategorien har vi Leander. Leander er det ældste af de 3 firmaene i denne liste og deres produkter har endda flere gange vundet priser for både funksionalitet og design. Vi har over 100 forskjellige produkter fra Leander som du kan se her og de er primært kendt for deres børnesenge, pusleborde og Matty puslehynder.