UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr279
    kr399
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Züny

Hvis man holder af det nuttede, skøre og flotte, så er Zünys flotte figurer til hjemmet et interessant produkt. De fine figurer som Züny fremstiller er lavet i fine materialer, og har et både unikt og flot udseende. Vi har lige nu, blandt andet, Züny elefanter, dinosaurer, løver samt mange andre figurer. Züny vil passe godt ind på et velindrettet børneværelse, men vil også sagtens kunne gøre sig i mange andre rum. Se vores store udvalg af flotte Züny figurer herunder.

Züny
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Søde figurer fra Züny i kvalitets materialer

De søde dyr fra Züny er lavet i kvalitets kunstlæder og kommer i mange varianter. Dyrene kan bruges til flere ting som bogstøtte, dørstopper eller bare til pynt. Züny bæver er en sød brun bæver. Bæveren er ligesom alle Zünys øvrige produkter lavet i kunstlæder. For at fortsætte med dyr der lever i vand så tjek den søde Züny kaskelothval ud. Hvis du er mere glad for hunde så findes der flere forskellige hunderacer. Måske finder du den race du selv har der hjemme? Se f.eks. denne søde Züny dachshund Ella der er en sød gravhund. Hos Züny finder du også safaridyr. Se f.eks. den søde Züny giraf. Giraffen er ligesom alle Zünys dyr tunge og egner sig derfor godt til bogstøtter eller dørholdere.

Zünys dyr er indbegrebet af kvalitets produkter. Deres dyr er lavet af kunstlæder og er fyldt med polyester og stålkugler. Dette indhold sørger for at dyrene ikke bliver for bløde og slasker sammen, for selv sammen de sagtens kan være på børneværelset, er de ikke decideret bamser. Hvis man skulle kalde dem noget, skulle det være pyntebamser. For mange er disse pyntebamser blevet et samleobjekt og jo flere man har, jo bedre pryder de hjemmet. Hvis de er i stort set alle hjemmets rum, skaber de en rød tråd og en masse hygge. 

Tankerne bag Züny dyrene

Skaberne bag Züny har et ønske om at bringe den enkle skønhed tilbage til danskernes hjem og det har de formået med disse dyr. De er skønne at se på og samtidig passer de ind i alles hjem - uanset om man har børn eller ej.

Oprindeligt var dyrene tænkt som bogstøtter, dørstoppere eller brevpressere, men med tiden fik de en særlig plads i danskernes hjerter, og derfor bruger mange dem i dag blot som pynt. For at bevare den oprindelige tanke om dyrenes brug, bliver de stadig lavet med polyester og stålkugler som fyld, så de kan blive stående foran døren eller lign.

Tanken bag det store udvalg af forskellige dyr Züny tilbyder er at man skal finde de dyr som definere ens personlighed bedst. Dyrene kan altså være med til at gøre indretningen i dit hjem mere personlig.

Zünys dyr kan også bruges som gave

Zünys dyr kan også sagtens bruges som gave til en kreativ sjæl. Hvis en i din omgangskreds ønsker at give sit hjem det sidste touch med en personlig indretning, er en af Zünys dyr den perfekte gave. Udvalget her hos Dubuy.dk er stort og derfor kan du nemt finde det dyr, som passer allerbedst til dig eller din ven. Hvis pyntedyr ikke er noget for dig har Dubuy.dk forskellige bamser og et stort udvalg af ting til indretningen

Husk der er prisgaranti på alle produkter fra Züny. Husk også der jævnligt er tilbud på nogle af dyrene.