OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr299
    kr599
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Züny

Hvis man holder af det nuttede, skøre og flotte, så er Zünys flotte figurer til hjemmet et interessant produkt. De fine figurer som Züny fremstiller er lavet i fine materialer, og har et både unikt og flot udseende. Vi har lige nu, blandt andet, Züny elefanter, dinosaurer, løver samt mange andre figurer. Züny vil passe godt ind på et velindrettet børneværelse, men vil også sagtens kunne gøre sig i mange andre rum. Se vores store udvalg af flotte Züny figurer herunder.

Züny
Sorter stigende

   

1 til 24 af 31

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 31

Søde figurer fra Züny i kvalitets materialer

De søde dyr fra Züny er lavet i kvalitets kunstlæder og kommer i mange varianter. Dyrene kan bruges til flere ting som bogstøtte, dørstopper eller bare til pynt.

Züny bæver er en sød brun bæver. Bæveren ligesom alle Zünys øvrige produkter lavet i kunstlæder. For at fortsætte med dyr der lever i vand så tjek den søde Züny kaskelothval ud.

Hvis du er mere glad for hunde så findes der flere forskellige hunderacer. Måske finder du den race du selv har der hjemme? Se f.eks. denne søde Züny dachshund Ella der er en sød gravhund.

Hos Züny finder du også safaridyr. Se f.eks. den søde Züny giraf. Giraffen er ligesom alle Zünys dyr tunge og egner sig derfor godt til bogstøtter eller dørholdere.

Husk der er prisgaranti på alle produkter fra Züny. Husk også der jævligt er tilbud på nogle af dyrene.