OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr49
    kr399
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Zone opvaskebørster

Zone giver dig muligheden for at vælge flere former for opvaskebørster blandt sortimentet. Du kan vælge det elegante, innovative design eller det lidt mere klassiske udtryk. Fælles for disse produkter er, at deres børstehoveder kan udskiftes, så du ikke behøver købe nye opvaskebørster. Det er en smart og økonomisk løsning til tjeneste for forbrugeren.

Zone kan med sit brede udvalg af boligtilbehør kalde sig meget alsidige. Mange af deres produkter til flere af hjemmets rum har flotte og moderne udtryk og designs. Produkterne udkommer i serier, og det giver dig muligheden for at skabe et tema med blandede farver og former.

Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Flotte og funktionelle opvaskebørster fra Zone

Her kan du finde opvaskebørster hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Derudover har vi her på siden et lille udvalg af holdere til din opvaskebørste samt opvaskesæt bestående af sæbedispenser og opvaskebørste fra Zone. Endelig kan du også finde en opvaskebalje som hjælper dig med at spare på vandet når du vasker op. Se herunder om du kan finde en opvaskebørste, et opvaskesæt eller en opvaskebaljefra Zone  som du synes om.

Her på DuBuy.dk, kan du både finde enkle og stilrene opvaskebørster som vil pryde dit køkken, men du kan også finde sjove og farverige opvaskebørster. Du kan købe en børste i hver sin farve og på den måde holde styr på hvilken børste du bruger til hvad for at minimere bakterier. Med en god opvaskebørste bliver opvasken klaret meget hurtigere og desuden også gjort meget bedre. Denne Zone sampak (opvask/lilla) Er et fint og farverigt opvaskersæt som vil give en fin lilla farve til køkkenet. 

Oftest bruges opvaskebørster til håndopvask i køkkenet i en balje med varmt vand og sæbe, det der er smart ved opvaskebørsterne er at de har et langt skaft, sådan at du er fri for at få det beskidte vand og sæben på dine hænder. Opvaskebørsten gøres rent ved at vaskes i skæbe, udover det kan man også skolde den for at fjerne bakterierne. Når børsten bliver misfarvet skal den skiftes, og når din opvaskebørste ikke længere er pæn og ren, kan du med fordel skifte den med en af de flotte og holdbare opvaskebørster som vi forhandler her på siden.

Alle vores Zone opvaskebørster sælges selvfølgelig med prisgaranti.