Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Zone

Er du til kvalitetsartikler til hjemmet, til gode priser? Så er det kendte mærke Zone altid værd, at tjekke ud. Uanset om der er tale om flotte Zone badeforhæng, bordskånere eller et af deres mange andre, flotte produkter, så er der tale om første klasses produkter. Zone har gang på gang imponeret branchen, med designprodukter til hjemmet bl.a. håndklæder, bordskåner og sæbedispenser skal nævnes, som er både flot og samtidigt har en høj anvendelighed.

Zone
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 143

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 143

Kvalitets produkter fra Zone

Når man vælger at købe Zone bøjler, sjovt børnebestik eller et af deres mange andre fine produkter, så vil man næsten altid blive positivt overrasket over sit køb. Der er ikke skudt nogen genveje under fremstillingen af Zone produkter, hverken når det gælder design eller valg af fremstillingsmaterialer.
Således får man altid lidt ekstra, når man vælger Zone i forhold til mange andre mærker. Nedenfor kan hele vores udvalg af flotte Zone produkter ses, naturligvis til nogen af markedets bedste priser.

Zone laver alt fra badehåndklæder til sæbedispensere

Zone er et meget populært dansk mærke og med god grund. De laver kvalitetsprodukter i en gennemført stil. For eksempel er deres badehåndklæder og bademåtter nogle af de mest populære produkter i deres katalog. Du kan se et fedt badehåndklæde ved at klikke her. Der hvor zone virkeligt skinner igennem er ved deres geniale forening af alle de væsentlige toiletartikler. For eksempel har de en meget stilren sæbedispenser fra deres anerkendte ”Nova” linje. Denne sæbedispenser, som kan ses ved at klikke her, er utroligt flot når den står alene men der hvor den virkelig skinner er når den bliver parret sammen med sine makkere, som du kan se under andre varianter inde i det andet link. Med alle disse produkter får du et toilet hvor alt passer rigtig godt sammen.