UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Wesco

Det kan være svært at forestille sig, en spændende brødkasse. Ikke desto mindre er det lykkedes for Wesco, at skabe en serie af brødkasser, som er både flotte, funktionelle og indbydende. Stilen er retro og leder tankerne hen på det klassiske amerikanske køkken, hvilket bestemt ikke er nogen dårlig ting. Kvalitet og funktionalitet er dog top moderne når det gælder Wesco brødkasser. Foruden Wesco brødkasser fører vi lige nu smarte Wesco toiletspande, som lige ledes er både veldesignede, flotte og funktionelle. Se vores udvalg af Wesco produkter her.

Wesco
 
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Gør hverdagen smukkere med Wesco’s pedalspande, brødkasser eller toiletbørster.

Det nu over 50 år gamle firma har rigtig meget erfaring med at lave funktionelle men samtidigt skønne produkter til både køkkenet og badeværelset. Deres enestående erfaring giver dem en kæmpe fordel over deres konkurrenter da de ved præcist hvad du vil have. Wesco’s produkter er altid i høj kvalitet og deres gennemførte retro stil samt lækre designs gør dem til det perfekte produkt til gave til en anden eller bare til dig selv.
Det er dog ikke kun de klassiske produkter fra Wesco som vi sælger her på Dubuy. Vi har også deres super søde kagedåser eller de fede multifunktionelle køkkenvægte og ure. Disse produkter er ikke de originale Wesco produkter men de er lavet i den samme ånd som alle Wesco produkter. Nemlig stilrent, minimalistisk, retro design produceret fra kvalitets materialer.
Hvis du finder et produkt ovenover og er vild med formen men du syntes ikke farven passer helt. Så husk at næsten alle Wesco produkter findes i et hav af farver så du kan få alt fra den klassiske mint grønne til den moderne hvide eller sorte farve. Der er helt sikkert noget for alle her på dubuy når det kommer til Wesco produkter.