KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Verti Copenhagen

VertiPlant ændrede navn til Verti Copenhagen i 2018, men mærket har produceret kvalitetsprodukter lige siden 2012. Fælles for alle produkter er, at størstedelen er produceret i Danmark, og at de alle sammen er lavet i bedste kvalitet.
Vil du gerne have lidt grønt ind i indretningen, men du syntes ikke, du har plads nogen steder til at stille dine blomster? Så kunne de hængende opbevaring fra VertiPlants være noget for dig. De kan selvfølgelig også bruges til opbevaring af andre småting, og deres minimalistiske design gør at de passer ind i mange hjem. De fås i to størrelser som hver fås i to farver, så mindst en af dem kan passe ind hjemme hos dig.
 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 til 39 af 39

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 39 af 39

Danskdesignede produkter fra VertiPlants

VertiPlants blev stiftet i 2012, og siden dengang er alle produkter designet i Danmark med en stræben efter også at producere i Danmark, hvilket de fleste produkter også bliver. I 2018 ændrede VertiPlants navn til Verti Copenhagen, fordi sortimentet blev udvidet. Alle Vertiplants produkter er produceret i høj kvalitet, der både kan ses og mærkes. Designet er enkelt, og passer derfor godt ind i både den skandinaviske indretning, og generelt ind i de fleste hjem.

Opbevaring til småting

De populære Vertiplants opbevaring, der fås i to størrelser kan bruges til opbevaring af forskellige småting. De kan også bruges til planteholder, hvis du f.eks. gerne vil have plante, men ikke har bordplads nok. Her på dubuy.dk finder du også mange andre opbevaringsmuligheder til både småting og lidt større ting, hvis der er andet, der falder mere i din smag. Udvalget er bredt, og rækker fra opbevaringsglas i køkkenet til opbevaringsbokse til bænke med indbygget opbevaring. Her er masser af forskellige stilarter, så du på den måde altid vil kunne finde noget, der passer ind i lige netop dit hjem.

Flotte planteholdere

Som nævnt kan Vertiplants opbevaring også bruges til planteholdere. Hvis du er mere til potter, der ikke hænger på væggen som Vertiplants gør, kan du selvfølgelig også finde det her på dubuy.dk. I kategorien urtepotter finder du både flere urtepotter, der kan hænge på væggen, men også nogen, der kan hænge i loftet. Der findes også både urtepotter, der kan bruges inde og nogen, der kan bruges ude. Fælles for alle er, at det er lavet i en høj kvalitet i forskellige materialer, der giver forskellige udtryk, og på den måde kan bruges forskellige steder i indretningen.

Produkter fra Vertiplants findes her på siden til super gode priser.