Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Umbra

Umbras flotte design, har imponeret mange designelskere landet over. Vi kan lige nu præsentere et stort udvalg af Umbras store katalog, blandt andet Umbra køkkenrulleholdere, flotte Umbra vægure, Umbra sukker og flødekander samt en masse andre fine Umbra design effekter til hjemmet. Kvaliteten er ikke til, at tage fejl af, og samtidigt får man altid et pålideligt og ikke mindst flot produkt, når man vælger at købe Umbra. Vil man forkæle en bekendt eller familien, så er Umbra design altid et godt sted, at starte.

 

Umbra
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 124

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 124

Opbevaring og opbevaringsmøbler til alle lejligheder

Umbra er en af de helt store inden for opbevaring. Det er nemlig en af de ting, der er helt uundværlige i et hjem, hvis man ikke ønsker en ustruktureret og rodet bolig. Specielt inden for badeværelset, tilbyder Umbra rigtig mange ting, du bare ikke vil være foruden. En af de ting er den praktiske Flex Badeværelsesopbevaring (hvid). Med den ved du altid hvor din shampoo, kropssæbe eller skraber befinder sig, og du er fri for at rutsje rundt i badet sammen med alle produkterne.
Umbra designer dog også varer i massevis til hjemmets andre rum. Herunder er f.eks. entreen, hvor man kan nyde godt af den smarte Holdit Paraply Holder (sort), der også findes i hvid. Har du en paraplyholder er der ingen fare for at dine paraplyer slipper væk, så du alligevel skal ud i regnen uden. Det udstråler en kæmpe sans for orden og strukturering, og ikke nok med det er den også pæn at se på.
Et tilbagevendende problem er også smykker. Hvis man ikke ejer et smykkeskrin er man først på spanden, for de små, smukke - og ofte dyre - klenodier har det med at blive væk eller slå knuder, hvis man ikke har opbevaringsmøblet i orden. Dette kan du dog hurtigt få med Stowit Smykkeskrin i enten bøg eller valnød.

Flotte og smarte dekorationselementer til hjemmet

For Umbra handler det ikke kun om det praktiske. Her er nemlig også sat stort fokus på det designet og det dekorative, hvilket bliver tydeligt med Umbras Buddy-serie, der indeholder ”Buddy” de flere forskellige situationer, der alle pynter i hjemmet, og udviser sans for det moderne. Tag f.eks. den flotte Buddy Fotoramme (Lodret) og bemærk hvordan rammens flotte design sammen med det smukke billede skaber en enestående kombination. Et andet bevis på Umbras ufejlbarlige sans for design er Opslagstavle/Kort Mappit. Denne tavle er praktisk idet den både er opslagstavle og kort, men samtidig er den meget dekorativ, og vil også kunne passe ind i hjemmet bare som pynt.

Gør dit hjem fantastisk med en af Umbras mange hjælpende produkter, vær sikker på en kvalitet i topklasse! Husk også at der er prisgaranti på alle produkter fra Umbra, når du handler på Dubuy.dk