UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Tica copenhagen

Mange kender til rod i garderoben, hvor støvler flyder til højre og venstre. Det besluttede Tica Copenhagen sig for at gøre noget ved. Med et super smart og innovativt design, har Tica Copenhagen skabt en støvleholder. Tica Copenhagen støvleholderen har mange fordele. Ikke nok med, at der holdes orden i garderoben. Man sørger samtidigt for, at støvlen i mindre grad bliver slidt, når man bruger Tica Copenhagens smarte støvleholder. Derudover har hun fremstillet slidstærke tæpper, måtter til både indendør- og udendørs brug, og en enkel støvlebakke, hvor der er plads til flere sko ad gangen. Disse støvlebakker kan kombineres, som det passer til antal sko i hjemmet. Alle produkter findes i lækre farver og i praktiske designs, som passer til hjemmet.

Tica Copenhagen
 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Praktiske skobakker fra Tica Copenhagen i nytænkende design

Siden 2008 har Tica Copenhagen udviklet produkter til at gøre den travle hverdag lettere. I dag producerer Tica Copenhagen ting som dørmåtter  og skobakker  i højeste kvalitet. Hendes yderst populære skoholder, holder støvlerne oprejst så de ikke mister formen. Støvlerne tager sig flot ud, med den smarte Tica Copenhagen støvleholder. Smarte måtter, der med fordel kan bruges ved døren, og moderne gulvtæpper, har hun også specialiseret sig indenfor. Måtterne kan også bruges i andre rum som et lille tæppe, og disse dørmåtter er lavet af 60% genbrugsgummi. Hun laver som sagt også skobakker, der kan holde alle familiens sko og støvler, og er lavet i kvalitets materialer. Husk, der er prisgaranti på alt fra Tica Copenhagen.

Tica Copenhagen er også dørmåtter

Tica Copenhagen blev grundlagt af Tina Bremholm tilbage i 2008. Dette brand er op gennem årene blevet et velkendt brand, og er nu også internationalt, og forhandler med både USA og resten af Europa. Navnet ”Tica Copenhagen” er et mix af hendes fornavn; Ti-na og de to første bogstaver i Ca-re. Derudover tilføjede hun Copenhagen, og så var bunden lagt for et internationalt brand.


”Hvorfor vælger man lige at udvikle produkter til bl.a. sko og støvler?” Spørg du sikkert. Jo, det er et godt spørgsmål, men det er der faktisk en helt speciel grund til. Tina Bremholm havde altid brændt for at udvikle produkter, som ville løse hverdagens små udfordringer. Hun ønskede at fremstille produkter, der var smarte og funktionelle og som ville gøre en forskel, ikke kun synligt, men også stemningsmæssigt, i hverdagen. Så pga. hendes kæmpe glæde for sko, og hendes behov for at passe godt på dem, så skabte hun dette danske design univers, der fremstillede grej til sko og støvler. Ud af dette projekt kom som sagt hendes tre hovedelementer; skobakker , dørmåtter  og gulvtæpper.


Fremadrettet er Ticas mål at fortsætte forretningen, og udvikle brandet Tica Copenhagen. Hun har planer om flere skorelaterede produkter, og en mere uoverskuelig og praktisk fremtid og hverdag.