OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr699
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Tica copenhagen

Mange kender til rod i gardenroben, hvor støvler flyder til højre og venstre. Det besluttede Tica Copenhagen sig for at gøre noget ved. Med et super smart og innovativt design, har Tica Copenhagen skabt en støvleholder. Tica Copenhagen støvleholderen har mange fordele. Ikke nok med, at der holdes orden i garderoben. Man sørger samtidigt for, at støvlen i mindre grad bliver slidt, når man bruger Tica Copenhagens smarte støvleholder.

Tica Copenhagen
Sorter stigende

   

13 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

13 vare(r)

Praktiske produkter fra Tica Copenhagen i nytænkende design

Siden 2008 har Tica Copenhagen udviklet produkter til at gøre den travle hverdag lettere. I dag producerer Tica Copenhagen ting som dørmåtter og skobakker i højeste kvalitet.

Støvleholder (sort) holder støvlerne oprejst så de ikke mister formen. Støvlerne tager sig flot ud, med den smarte Tica Copenhagen støvleholder.

Måtte/løber (40x60 cm) er en smart måtte der med fordel kan bruges ved døren. Måtten kan også bruges i andre rum som et lille tæppe. En anden måtte smart dørmåtte (60x90 cm) der er lavet i 60% genbrugsgummi.

Skobakke (88x38 cm) er en smart skobakke der kan holde alle familiens sko og støvler. Skobakken er lavet i kvalitets materialer.

Der er prisgaranti på alt fra Tica Copenhagen.