UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr59
    kr399
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Stelton

Er man til klassiske design, i verdensklasse kvalitet? Så kan man altid roligt vælge Stelton. Det traditionsrige designfirma har gang på gang imponeret med deres artikler til hjemmet, både når det gælder Stelton termokander, Stelton køkkenknive samt de mange andre Stelton produkter. Her på siden har vi samlet et bredt udsnit af Steltons store katalog, som vi mener, repræsenterer nogen af de bedste produkter som Stelton tilbyder. Når man vælger Stelton så er man altid sikker på, at få den perfekte balance imellem flot design samt høj anvendelighed. Der er altså ikke blot lagt vægt på, at produktet skal tage sig flot ud, men også at det skal kunne leve op til alle de krav som en travl hverdag i et moderne hjem stiller. Og det er netop dette som gør Stelton termokander, brødkurve samt de mange andre flotte Stelton produkter til et helt fantastisk valg.

Stelton
 
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Steltons kvalitet fyldte DNA

Ved Stelton er første prioritet altid kvalitet. Firmaet, som blev startet af to soldater kammerater for mere end 50 år siden, er blevet et af verdens største mærker indenfor brugsgenstande. Dybt inde i firmaets DNA findes gennemtrængende elementer af umådelig kvalitet, klassisk design med en utrolig funktionalitet. Disse kvaliteter gør at steltons produkter ikke bare følger i andres fodspor men derimod er innovative og baner vejen for hvad der bliver fremtidens status quo.

Stelton termokander – Et verdenskendt symbol på godt dansk design

Et af de mest populære produkter fra Stelton er deres termokander. Disse prisvindende termokander et verdenskendt symbol på dansk design især i USA er Stelton virkeligt kendt som det ypperste af hvad danske design kan blive. De klassiske termokander er også meget populære og især her hjemme ser du dem i næsten alle hjem. Du kan se vores udvalg af netop Stelton termokander her, hvis du derimod heller vil se alle de termokander dubuy har at byde på, så klik her. 

Stelton er mest kendt for deres termokander, men de laver også mange andre fede produkter. Produkterne er lavet af forskellige materialer, f.eks. nogle er af rustfrit stål, glas, stof med mere. Der er en stor varietet af farver blandt produkterne. Ikke nok med, at de laver termokander som er verdenskendt, og et af de mest sælgende produkter de har, laver de også bl.a. krus som passer til deres termokander. En termokande uden krus, er ikke noget man ønsker, så man har også brug for krus. Derfor har mærket lavet flere forskellige former for krus, så man har flere muligheder at vælge imellem. De har Emma krus, som er lavet af stentøj, som gør det til et ekstra stærkt og holdbart krus. Hvis du er på tur med din veninde, er du så heldig at sættet fås af 2 stk. Krusene er med på en god kop kaffe, te, kakao eller noget helt andet. De er praktiske og nemme at håndtere. Når man lige er stået op og ikke har lyst til yoghurten, er det altid meget lækkert med rundstykker fra bageren. Embrace brødkurven, er lige præcis beregnet til det. Embrace brødkurven er rigtig smart. Dens brødpose, kan fås i flere farver og er lavet af bomuld. Holderen til brødposen er lavet af rustfri stål, med det stilrene design. Så du har både et af de mest sikreste designs, mulighed for at vælge din favorit farve. Desuden er den miljøvenlig og rustfri. Det kaldes for en nødvendig brødkasse.