OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr69
    kr3299
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Stelton

Er man til klassiske design, i verdensklasse kvalitet? Så kan man altid roligt vælge Stelton. Det traditionsrige designfirma har gang på gang imponeret med deres artikler til hjemmet, både når det gælder Stelton termokander, Stelton køkkenknive samt de mange andre Stelton produkter. Her på siden har vi samlet et bredt udsnit af Steltons store katalog, som vi mener, repræsenterer nogen af de bedste produkter som Stelton tilbyder. Når man vælger Stelton så er man altid sikker på, at få den perfekte balance imellem flot design samt høj anvendelighed. Der er altså ikke blot lagt vægt på, at produktet skal tage sig flot ud, men også at det skal kunne leve op til alle de krav som en travl hverdag i et moderne hjem stiller. Og det er netop dette som gør Stelton termokander, brødkurve samt de mange andre flotte Stelton produkter til et helt fantastisk valg.

Stelton
Sorter stigende

   

1 til 24 af 138

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 138

Steltons kvalitet fyldte DNA

Ved Stelton er første prioritet altid kvalitet. Firmaet, som blev startet af to soldater kammerater for mere end 50 år siden, er blevet et af verdens største mærker indenfor brugsgenstande. Dybt inde i firmaets DNA findes gennemtrængende elementer af umådelig kvalitet, klassisk design med en utrolig funktionalitet. Disse kvaliteter gør at steltons produkter ikke bare følger i andres fodspor men derimod er innovative og baner vejen for hvad der bliver fremtidens status quo.

Stelton termokander – Et verdenskendt symbol på godt dansk design

Et af de mest populære produkter fra Stelton er deres termokander. Disse prisvindende termokander et verdenskendt symbol på dansk design især i USA er Stelton virkeligt kendt som det ypperste af hvad danske design kan blive. De klassiske termokander er også meget populære og især her hjemme ser du dem i næsten alle hjem. Du kan se vores udvalg af netop Stelton termokander her, hvis du derimod heller vil se alle de termokander dubuy har at byde på, så klik her.