UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har en lang række detaljerede og gennemarbejdede værker, som vi, her på siden, har sorteret, valgt og samlet, så du bliver garanteret det bedste sortiment af produkter. Heriblandt findes forskellige Krus; designet og skabt ud fra de klassiske H.C. Andersen historier. Babusjkaer; der udover at have de skønneste farver, også formår at udtrykke et statement. Køkkengrej; der forekommer i forskellige stilarter af træ, og andre finurlige dimser, der kan bruges i hverdagen. Det unikke design skinner tydeligt igennem hos Spring Copenhagen og kan til tider starte en dialog. De er primært kendt for deres materiale af forskelligt træ og de sprudlende farver. De evner samtidigt at skabe noget dynamik i hverdagen og sørger for at hvert element spiller dets egen rolle. Netop på grund af det specifikke valg af materialer og det skandinaviske design, kan varerne blandes på kryds og tværs, som du ønsker, og stadig bevare den traditionelle stil, som kan findes i de fleste hjem. 

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Hvad er Spring Copenhagen?

Claus Nielsen og Peter Sørensen er indehavere og hjernerne bag mærket Spring Copenhagen. De startede deres virksomhed i 2015, og har gået hånd i hånd lige siden. De har på rekordtid skabt sig et navn indenfor den danske designbranche. Deres produktion startede med en uskyldig peberkværn ”Peberfuglen”, og blev efter kort tid deres lykkeværk. Deres indkomst fordoblede hvert år, og inden de havde set sig om, stod de med hænderne fulde af opsatte kunder, som ville have mere. Siden da har de to kollegaer produceret over 70 produkter, som går indenunder kategorier som; køkkenet, stuen og børneværelset.


Spring Copenhagen som Danmarks bedste

Virksomheden Spring Copenhagen laver store investeringer efter at blive kåret som Danmarks bedste. Dens to indehavere, Claus Nielsen og Peter Sørensen blev kåret til Danmarks bedste iværksættere og med den titel fulgte en investering på 6 mio. kr. fra virksomheden Seier Capital. Investeringen skulle styrke eksporten og gøre virksomheden klar til at gå ind på markedet for lamper. Udover at gå nye veje ift. produktudvikling, så udvidede Spring Copenhagen også med et medlem, nemlig en ny ligeværdig partner, Lars Seier. Han skulle være med til at starte den nye lampeproduktion op, og give et sæt ekstra hænder til andre store målsætninger i fremtiden. Spring Copenhagen håber på at kunne udvide deres horisont, og få kunder i b.la. Skandinavien og Nordeuropa. Deres nye lampeproduktion bliver lanceret i efteråret 2019, og med hjælp fra deres nye partner, Lars Seier, håber de på, at dette bliver en succes.


Firmaets deltagelse i programmet ”Vejen til Seier”

Programmet ”Vejen til Seier” kørte i en rumstid på TV2, og blev stiftet af den 56-årige rigmand, Lars Seier. Hans ide gik ud på at lave et tv-program, der skulle ligge lidt op ad programmet ”Løvens Hule”. Castet var en håndfuld håbefulde iværksættere, heriblandt ejerne af Spring Copenhagen, Claus og Peter. I programmet blev der udvalgt kandidater ud fra 700 indsendte forslag. Der blev arbejdet med de udvalgte iværksættere, for til sidst at kåre Danmarks bedste. Titlen, som Danmarks bedste, kom med en pris og endte i en kæmpe investering.


Spring Copenhagen præsenterer nutidens indretning

Spring Copenhagen har en lang række produkter, som præsenterer deres eksempel på nutidens indretning. Designet er en let blanding af det, som vi kender, men også et nyt og forfriskende pust. Den traditionelle skandinaviske stil, med et strejf af abstrakte karakterer, bærer tydeligt præg af Spring Copenhagens eget aftryk. De mestre materialet og har nogle designere bag sig, der tænker ud af boksen. Virksomheden har flere gange givet deres eksempel på nutidens indretning og lever hverdag for at skabe. Deres produkter kan både bruges sammen, men også hver for sig. Du kan, som du vil, sammensætte på kryds og tværs mellem Spring Copenhagens produkter og andre produkter. Deres særprægede kopper er uden tvivl et eventyr i sig selv, og de hvide kopper er nemme at komponere med vores store udvalg af kopper og krus. Du kan også vælge at danne et sæt med noget af vores andet køkkengrej som f.eks. tallerkner eller glas.