SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr80
    kr221
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff uro

En Smallstuff uro er en rigtig god investering til dit barn. Køb en af de sødeste fra Smallstuff, her på siden. Her på Dubuy.dk får du prisgaranti på de søde og skønne uroer fra populære Smallstuff. Brug uroen over babyens pusleplads eller seng og der er masser at ligge og kigge på.

Sorter stigende

   

11 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

11 vare(r)

En Smallstuff uro stimulerer babyens syns- og høresans

De fleste nyfødte finder det beroligende og spændende at kigge på deres uro. En baby uro kan fås i rigtig mange forskellige udgaver, og findes i mange forskellige farver og former. Uroerne fra Smallstuff er alle hæklede i 100 % bomuld. Nogle af uroerne fra Smallstuff kan spille musik og andre kan man røre ved så de bevæger sig. De søde musik uroer findes som Dukke,Traktor, Stjerne, Mariehøne, Flyvemaskine, Cupcake og Bille. De spiller alle den skønneste vuggevise. Den er nærmest uundværlig at have hængende, der hvor det lille barn skal sove. Der er mange muligheder at vælge imellem. Selvom at det kan være svært at vælge mellem alle de skønne uroer. Det er hyggeligt for børnene at ligge og kigge på spændende ting som bevæger sig mens de bliver puslet eller ligger i barnevognen eller som pynt på børneværelset. Målet på musik uroerne er ca. 14 cm. Snoren måler ca. 20 cm.
Du kan også vælge den runde uro til, at hænge over puslebordet, med 5 forskellige mindre figurer i. Den findes også i flere forskellige farvenuancer og figurer. Du kan bl.a. vælge mellem Stjerner, Mariehøns, Biller, Biler, Ugler og Sommerfugle. Denne uro måler 23 cm i diameter. Der er syntetisk fyld. Uroen kan vaskes med en fugtig klud. En Smallstuff uro er et perfekt valg. Giv en Smallstuff uro i barsels- eller dåbsgave. Bemærk, at uroen ikke er et legetøj.