UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr69
    kr99
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff toilettasker

En Smallstuff toilettaske fås i flere forskellige størrelser og trendy designs og der er mange at vælge imellem til både piger og drenge. Du kan vælge toilettasker med Dyr, Stjerner, Biller, Flyvemaskiner eller flotte røde tasker med Margueritter på.

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Vælg mellem flere toilettaske modeller

De store modeller har plads til toiletsager som tandbørste, tandpasta og kam samt sæbe, shampoo, creme og hårbørste. Ideelt til overnatning ude. De små er velegnede til neglefil, en lille tandbørste og andre småting. Den store toilettaske har en høj form og kan åbnes i toppen med praktisk lynlås. Selve tasken er designet til at kunne stå selv med den flade bund. Smallstuff toilettasken kan bruges som almindelig toilettaske, men der er også plads til et par bleer og andre babyting. Den store taske måler: H: 22,5 cm., L: 23,5 cm., B: 10 cm. Den lille toilettaske åbnes også i toppen med lynlås og åbner ned til et stort rum, med plads til et par bleer og andet til baby. Den lille taske måler: H: 12 cm., L: 24 cm., B: 9,5 cm.

De flotte toilettasker kommer i flere designs. Se f.eks. Stor toilettaske (flyvemaskiner). Denne toilettaske har et flot flyvemaskinemotiv.
Hvis lyserød eller rød er ynglingsfarven er Lille toilettaske (rød m/margeritter) den perfekte toilettaske. Toilettasken har et fint mønster med margeritter.

Praktisk Smallstuff toilettaske til både pusletasken og ferie

Toilettaskerne fra Smallstuff er fremstillet i rengøringsvenligt materiale. Toilettasken kan derfor nemt tørres af med en våd klud. Toilettaskerne fra Smallstuff er seje at have med på spejderlejr, eller når tasken pakkes til fodboldweekend, overnatning hos veninderne eller lign. Toilettasken er praktisk både til pusletasken og når der skal pakkes til ferie mm. Du kan også vælge, at lade toilettasken stå fremme ved puslebordet eller på en hylde i børneværelset til små ting, zinkcreme, tandbørste mm.

Hos Dubuy.dk finder du de bedste priser på den populære Smallstuff toilettaske. Husk at der er prisgaranti på alle produkter fra Smallstuff.