UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff tæpper

Et Smallstuff tæppe er fantastisk, faktisk vil vi påstå at Smallstuff er et af vore absolutte bedste danske mærker. De har en enormt udvalg i både børnetøj, legetøj og indretning til børneværelset i friske og glade farver. De bløde og trendy puder og tæpper matcher farverne i sengetøjet fra samme mærke. Smallstuff - det er dansk design i en fremragende kvalitet. Du kan her på siden vælge mellem flere forskellige Smallstuff tæpper. 

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Vælg mellem flere varianter af Smallstuffs tæpper

Legetæppet fra Smallstuff med ekstra foring, måler 100 x 100 cm. Det er lavet i 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret. Tæppet kan fås i flere forskellige farver og mønstre. Du kan bl.a. vælge det blå tæppe med traktor på eller et rosa med blade. Tæppet er helt perfekt som legetæppe, til at lægge på kolde gulve og flader. Brug det til det helt lille barn, der er ved at lære at kravle, eller som legetæppe til det lidt større barn i børneværelset. Eller brug det som blødt underlag, når i besøger legepladsen eller er på tur i parken. Legetæppet kan vaskes ved 40 grader.
Du kan også vælge sengetæppet fra Smallstuff i vatteret og quiltet kvalitet. Sengetæppet er også i 100% bomuld. Et rigtigt flot og blødt sengetæppe, hvor der er forskellige print på begge sider. Brug tæppet som sengetæppe i børneværelset eller soveværelset eller brug det som tæppe i stuen eller til at tage med på skovturen. Sengetæppet måler: 154 x 240 cm. Tæppet kan vaskes på 40 grader.

Hæklede Smallstuff tæpper i lækker kvalitet

De flotte hæklede barnevognstæpper fra Smallstuff er fremstillet i en lækker kraftig kvalitet i 100% bomuld. Tæpperne fås i skønne farver. Håndvask anbefales, men kan dog godt vasket yderst skånsomt ved 30 grader. Barnevognstæppet måler: 75 x 90 cm. Brug barnevognstæppet i barnevognen, klapvognen eller over barnet i autostolen i bilen.
Her hos Dubuy.dk finder du det populære Smallstuff tæppe til en rigtig god pris.