UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr41
    kr90
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff suttesnore

Køb en uundværlig suttesnor til dit barn. Så bliver sutten aldrig væk og suttesnoren sidder fast på tøjet, uden at genere barnet. De søde Smallstuff suttesnore er super praktiske i hverdagen. Suttesnorene fra Smallstuff har en praktisk silikonering, så suttesnorene fra Smallstuff passer til alle slags sutter: ved sutter med hank føres sutteclipsen igennem silikoneringen, så båndet går rundt om suttehanken. Suttesnoren kan nemt fastgøres til tøjet med clips. Du kan vælge den vendbare suttesnor i bomuldsstof. Suttesnoren fås i flere farver i et flot Liberty agtigt stof. Flot og dejlig blød suttesnor i en rigtig god kvalitet.

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Fine og søde suttesnore fra Smallstuff

Du kan også vælge den hæklede suttesnor. Med sjove dyre ansigter hæklet på. Suttesnoren fås i flere forskellige farver og med forskellige vilde dyr på, fx en sød grå vaskebjørn eller en pink kænguru. Så du kan nemt finde en suttesnor der passer, om det er til en pige eller en dreng. Suttesnoren er hæklet i 100% bomuld, med mange små søde, små detaljer.

Smallstuff suttesnor i fine farvekombinationer

Smallstuff har suttesnore der er perfekte til både piger og drenge. Smallstuff suttesnore er fremstillet i 100 % bomuld med mange små yndige detaljer. På Dubuy.dk kan du vælge mellem mange flotte modeller og til en rigtig god pris – så er der styr på dit barns sut.

Bemærk: En Smallstuf suttesnor er ikke egnet til hverken vask i hånd eller maskine, men kan nemt rengøres med en fugtig klud.

For alle suttesnorene fra Smallstuff gælder det, at de er godkendte efter sikkerhedsstandard EN125862007 og A12001. Suttesnorene er ca. 19,5 cm. lange. Og de har alle en praktisk træclips i 100% gift- fri maling.