SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr149
    kr299
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff skoletasker

Skal dit barn starte i skole eller går dit barn i børnehave og har brug for en god holdbar taske til skiftetøj, madpakke eller til udflugten, så se lige de flotte, praktiske skoletasker fra Smallstuff. Der er flere muligheder. Den meget fine, store skoletaske i kanvas, med applikation af læder stjerne fra Smallstuff. Remmene på tasken kan justeres, så tasken sidder godt og fast på barnets ryg. Tasken indeholder flere flotte læder detaljer. Tasken har en coated overflade, der gør den smuds- og vandafvisende. Tasken er udstyret med refleksbånd, samt fine kantebånd i læder og en læderstjerne foran. Tasken har et stort rum til skolebøger, en lomme til penalhus, en lomme foran til madkassen, samt to sidelommer til drikkedunk o. lign. Skoletasken måler: H: 38 cm x L: 30 cm, B: 14 cm. Skoletasken findes i flere forskellige farver.

Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Flot Smallstuff taske til mindre børn

Du kan også vælge denne kanvas taske i børnehave udgaven. Den er lidt mindre end skoletasken. Børnehavetasken har et stort rum med en lille rumdeler. Der åbnes ned til rummet med en lynlås i toppen. På fronten er der en stor lynlåslomme, hvor der kan være de allermindste ting, der ellers bliver væk i tasken. På bagsiden er der justerbare stropper med en klik- spænde i mellem, så tasken sidder godt på barnet. I toppen har tasken en hank, så Smallstuff tasken er nem at tage med rundt. Børnehavetasken måler: H: 28,5 cm, L: 25 cm, B: 10 cm.

Børnehavetaske fra Smallstuff

Du kan også vælge en af de små børnehave tasker fra Smallstuff. Denne lille rygsæk er perfekt til børnehaven. Tasken er prydet med sjove dyr og er smuds- og vandafvisende. Hvilket er meget praktisk, når børnehaven skal på udflugt. Den har et stort rum, med en lille slisk til en bog eller IPad, samt en lille lomme fortil. Denne rygsæk har også justerbare remme ved skuldrene, samt klikspænde foran på maven. Rygsækken findes b.la. med biller, margueritter og stjerner. Rygsækken måler: H:30 cm, L: 25 cm, B: 10 cm.

Smarte Smallstuff skoletasker

Hvis dit barn snart skal starte i skole så tag et kig på skoletasker fra Smallstuff. Skoletaskerne kommer i kvalitets materialer der holder i flere år. Skoletaskerne er vandafvisende og egner sig derfor godt til det danske vejr.
Smallstuff skoletaske (lilla) kommer i en mørklilla farve med en smart stjerne i brunt læder. Tasken har også andre detaljer i læder. Tasken er super rummelig og har masser af mindre rum til småting.
Skoletasken kommer i flere farver. Den smarte Smallstuff skoletaske (sort) er sort med brune læderdetaljer.

Husk at der er prisgaranti på alle produkter fra Smallstuff.