UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr74
    kr599
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff sengetøj

Smallstuff sengetøj er af 100% økologisk bomuld og har forskellige prints på begge sider, fx flyvemaskiner på den ene side og prikker på den anden. Andre motiver er blomster, stjerner, margueritter, circle star, striber, biler, katte, flyvemaskiner og cupcakes. Der er mange muligheder, om du er til stærke friske farver eller til de lidt mere blide pasteller. Du vil altid kunne finde et sæt sengetøj, der matcher lige netop din indretning på børneværelset eller i soveværelset. Smallstuff sengetøj har praktisk knappelukning, og sengetøjet leveres i en fin bomuldspose, som kan bruges til mange formål.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 25

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 25

Smallstuff sengetøj til både børn og voksne

Du finder størrelser på sengelinned fra Smallstuff i baby i mål: 70 x 100 cm, junior i mål: 100 x 140 cm og voksen i mål: 140 x 200 cm. Sengetøjet kan fås i et væld af farver og designs og til den bedste pris her på Dubuy.dk. Kig efter gode tilbud på sengetøjet, som med garanti holder længe, hvis det behandles korrekt. Det skal vaskes separat ved 60 grader og på vrangen og tørres på vrangen og undgå at bruge sæbe med optisk hvidt. Så får du også det lækreste, fine og bløde Smallstuff sengetøj til dig og din familie.

Se f.eks. dette kvalitets sæt baby sengetøj (rosa m/dyr). Dette sæt er på den ene side ensfarvet i fin lyserød mens den anden side er fyldt med forskellige dyr i forskellige farver. Et matchene sæt voksen sengetøj (rosa m/dyr) fås med magen til mønster.

Bemærk at dette Smallstuff produkt er GOTS certificeret, hvilket betyder, at produktet er helt fri for farlige kemikalier. Det er endvidere også forsvarligt produceret under en socialt ansvarlig produktion. GOTS mærket er altså din garanti for forsvarlig, miljømæssig og social ansvarlig produktion. Så du kan købe Smallstuff sengetøjet med god miljøbevidst samvittighed og lade din baby, det lidt større barn eller dig selv, sove i det blødeste og dejligste sengelinned. Dit barn og dig har fortjent det bedste af det bedste.
I samme serie som sengetøjet, findes også ammepuder, puslepuder og sengerande.

Husk der er prisgaranti på alle produkter fra Smallstuff.