UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff rangler

Hos Dubuy.dk finder du gode tilbud på den populære danske Smallstuff rangle. Der er mange at vælge imellem, mange forskellige dyr, b.la. den lilla giraf, flodheste, aber i mange farver, gravhunde, elefanter og den lilla kænguru. Du kan også få ranglerne som små miniature udgaver af dukkerne, Freja, Liva, Olivia, Bella eller den søde Rosaline med de flotte gule rottehaler. Eller vælg en af de sjove køretøjer, Brandbilen, Kranbilen, Racerbilen, Gravkoen eller bussen. Du kan også vælge en af de multifarvede stribede klassiske rangler, som det lille barn elsker at holde omkring.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Hæklede Smallstuff rangler i yndige designs

De fine rangler fås i mange farver, der stimulerer barnet og selv de mindste børn, der kun lige er begyndt at gribe fat, kan holde om ranglen og få den til at ringe. Ranglen er et yderst aktiverende legetøj, der giver barnet en stimulerende leg at beskæftige sig med og motivere det til at opleve en selvstændighed, ved at der kommer lyd, når ranglen bevæges. Ranglerne er også ideelle som pynt på reolen eller skabet på børneværelset eller til at tage med på tur i pusletasken, så der er let adgang til underholdning til den lille. En Smallstuff rangle er super sød og slet ikke til at stå for. Mulighederne er mange, så det er bare at klikke ind på siderne og bliv fristet. Der skulle gerne være noget for enhver smag og lige netop den rangle, der passer til dit barn. Ethvert barn der får en hæklet rangle fra Smallstuff vil elske at lege med den. En rangle fra Smallstuff er den ideelle gaveide, til det lille barn i fødselsdagsgave, barselsgave eller dåbsgave. Kvaliteten er i top og rangler kan bruges i mange år, fra barn til barn. Alle ranglerne er selvfølgelig i 100% bomuld.

Den lille gravhund (lilla) er et godt alternativ til en ægte hund. Denne hund hverken sviner eller har brug for gåture men er til gengæld lige så sød som den ægte vare. Gravhunden fås i flere farver så dit barn kan få en sød gravhund i ynglingsfarven.

Den søde Liva rangle har flot langt brunt hår. ”Menneske” ranglen kommer med flere forskellige hårfarver og forskellige kjoler.

Abe rangle (lys rosa) er sød og kommer i flere farver. Aben er håndhæklet i kvalitets bomuld.

Der er prisgaranti på alle produkter fra Smallstuff.