SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr179
    kr749
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff pusletasker

Smallstuff har flere forskellige moderigtige pusletasker. Den smarte Smallstuff pusletaske har flere rum hvilket gør den velorganiseret. Der er plads til alle dagligdagens små ting hvilket er smart, når man er på farten med sin baby. Pusletasken er med sin funktionalitet og det tidløse design perfekt at anvende som weekendtaske, når barnet er blefri. Pusletasken er smuds- og vandafvisende og leveres med pusleunderlag. Bærehanken og den flotte stjerne på midten af tasken er lavet af læder. Der medfølger skulderrem. Pusletasken måler: 29 x 42 cm.

Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Kvalitets pusletasker fra Smallstuff

Du kan vælge en af de flotte eksklusive pusletasker i ægte læder. Der er flere forskellige modeller at vælge imellem. B.la. den flotte unisex taske, som b.la. fås i sort og grå. Denne tasker er perfekte, til dem der ønsker en moderigtig pusletaske. Tasken kan også bruges som almindelig håndtaske. Smallstuff pusletasken har et stort rum og flere praktiske indvendige lommer med lynlåse, bl.a. en lille lomme til nøgler, mobiltelefon eller pungen. De indvendige rum har en coatede overflade, så du kan medbringe cremer, vådt tøj eller andet, uden at skulle bekymre dig om at de øvrige ting i tasken bliver våde. Pusletasken er designet og lavet i Italien med flettet håndtag og skulderstrop som kan tages af. Alt i en super god kvalitet. Pusletasken fås i flere farver og der medfølger et lille pusleunderlag, som fylder ganske lidt i tasken.

Pusletaske (sort m/2 lommer) er rummelig og har to små rum forrest. Denne pusletaske er lavet i praktisk materiale og har smarte håndtag der gør den let at have med på farten. Pusletaske unisex (taupe) har en smart skulderstrop så den også er nem at tage med på farten. Denne taske er også super rummelig.

Smallstuff pusletasker er fremstillet i Italien

Pusletaskerne er designet i Danmark og er fremstillet i Italien, i ægte læder med flotte eksklusive detaljer. Da taskerne er fremstillet som værende unisex kan de anvendes af både mor og far.