UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr41
    kr59
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Øvrigt

Hvad enten du er på udkig efter f.eks. bolde, forklæder eller regnslag fra det populære danske mærke Smallstuff, så er du kommet til det rette sted. Forklædet til børn er nemt for barnet selv at få på, og så kan barnet nemt hjælpe til med maden. Regnslaget er ideelt til barnevognen og har bl.a. insektnet og lynlås-åbning. Køletaskerne fra Smallstuff er perfekte til udflugt eller som smart opbevaring af madpakken eller sutteflasken. Smallstuff har også vendespil og andre sjove ting til de kære små. På Dubuy.dk finder du de bedste priser og tilbud på de populære Smallstuff produkter, der gør hverdagen nemmere og sjovere. 

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Smallstuffs kæmpe udvalg

Smallstuff laver legetøj, tilbehør og meget mere. I denne kategori finder du et væld af forskellige produkter. Mangler du køletasker, lyskæder eller måske noget helt tredje? I denne kategori finder du lidt af hvert.

Lille køletaske (petrol/circle star) er fin køletaske der både har plads til drikkedunk og madkasse. Køletasken fås i flere størrelser og designs så du altid kan finde en der passer til dit barn.

Hos Smallstuff finder du et væld af forskelligt tilbehør til dit barn. Mangler du f.eks. en ny barnevognskæde kan barnevognskæde (rosa/grå elefanter) anbefales. Denne barnevognskæde har elefanter i flere forskellige mønstre.

Er dit barn lidt ældre og ikke sover i barnevogn mere? Så tag et kig på perleæske. Perleæsken er fyldt med perler og bånd. Denne æske er perfekt til det kreative barn.

Hvis du leder efter nye møbler kan du også finde dem hos Smallstuff. Det fine Smallstuff bord (hvid) og Smallstuff skammel (hvid) er et fint sæt til børneværelset men kan også bruges andre steder i huset. Stolen og bordet købes hver for sig så der også er mulighed for f.eks. bare at købe skamlen.

Husk at der er prisgaranti på alle produkter fra Smallstuff.