UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr23
    kr149
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbevaring Smallstuff

De moderne og dekorative metalæsker fra Smallstuff opbevaring er rigtig praktiske og kan bruges til opbevaring af stort set alt. Brug de mindre metalbokse på badeværelset til elastikker, rondeller, vatpinde, nips ovs, og de større til Lego, perler og perleplader, blade, pixibøger, og alt andet som har brug for et smart opbevaringssted.

Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Sæt kulør på børneværelset med Smallstuff opbevaring

De smarte opbevaringsæsker fås i flere størrelser og flotte farver. Alle æskerne med de flotte ikoniske SmallStuff stjerner, der matcher den øvrige Smallstuff børne indretning. Æskerne i samme størrelse kan stables oven på hinanden. Metalæskerne er yderst dekorative og meget praktiske på børneværelset, da du undgår et rodet look, med småting flydende rundt på hylderne og skrivebordet. Men æskerne er også super dekorative overalt i hjemmet eller i sommerhuset, hvor metaldåserne vil give det helt rigtige, naive kolonihave look i køkkenet eller stuen. Metalæskerne er den perfekte gaveide og du bestemmer jo selv hvad der skal puttes i æsken inden indpakningen. Mix and Match æskerne som du har lyst til, enten på tværs af farveskalaen til et mere farvestrålende look, eller stil æskerne sammen i samme farve, for et mere roligt look.  Hvis du tager låget af den lille aflange æske, har du en fin holder til farveblyanterne eller penslerne på dit barns værelse. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænse for hvad æskerne kan bruges til.

SmallStuff metal æsker fås i 3 forskellige størrelser med mål: Flade æsker (mellem størrelse): 30 x 22 x 8 cm., Firkantede æsker: (stor størrelse)35,5 x 25,5 x 26 cm., Høje æsker (lille størrelse): 14 x 14 x 21 cm.