UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff Hagesmække

Den yndige og praktiske Smallstuff hagesmæk og savlesmæk er fremstillet i nylon, der er smudsafvisende og nemt at rengøre med en fugtig klud og der er super blødt og behageligt frotte på bagsiden. Hagesmækkene vaskes ved 30 grader og kan lukkes med trykknapper. De klæder både drenge og piger og er en god gaveidé til familier med en lille ny.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Hagesmækkene fra Smallstuff i flere forskellige modeller

Kort hagesmæk med praktisk opsamlingslomme i mål: 32 X 24,5 cm. Lange hagesmække i en yderst lækker blødt kvalitet, der lukkes med praktisk bindebånd i nakken og som er uundværlige når det lille barn selv begynder at spise. Små hagesmække med to tryklåse i nakken, så hagesmækken kan vokse med barnet. De uundværlige små savlesmæk, i 100% bomuld Økotex Standard 100 med polyester membran. En meget lækker blød kvalitet og lukkes med tryklås i nakken. Tåler vask ved 40 grader. Mål: H:18 X L:21 cm. Savlesmækken er ensfarvet og findes i mange forskellige flotte farver, så du altid har en savlesmæk, der matcher dit barns garderobe.
Hagesmækkene fra Smallstuff fås i flere forskellige farver og sjove, flotte mønstre, så der både er modeller til piger og drenge, fx en med flotte lilla margueritter eller i en enkel og fin turkis farve.

Smallstuff hagesmække i både søde og cool designs

Hagesmækkene fås i flere cool designs og der er noget for enhver smag. Hage- og savlesmækkene fra Smallstuff er blandt dansk design, når det er bedst. Praktiske i hverdagen og uundværlige til den lille ny. På Dubuy.dk fås den søde og flotte Smallstuff hagesmæk til en rigtig god pris.

Husk at vi har prisgaranti på alle produkter fra Smallstuff.