UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr53
    kr129
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff hæklede dyr

De fine hæklede dyr fra Smallstuff fås i mange glade farver. Tøjdyrene er dejlige at lege med og pynter flot på værelset og er et helt sikkert hit hos de små. De søde hæklede dyr fås i mange forskellige varianter og i flere flotte farvekombinationer, der passer ind på det moderne børneværelse. Bamserne fra Smallstuff tåler håndvask og er CE-mærket. Kan dog godt vaskes i maskine, hvis man vælger et mildt uldprogram. Materialet er 100% bomuld og syntetisk fyld. Se efter gode tilbud når du køber de søde hæklede dyr fra Smallstuff til den lille ny.

Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Sjovt og nuttet design til de mindste

Når det kommer til sjove og nuttede design til de allermindste, så er Smallstuff lige sagen. Det anerkendte mærke har virkeligt øje for det søde og det sjove. Rækken af fine hæklede dyr er noget, som de allermindste uden tvivl vil holde af. Ikke mindst de søde Smallstuff bamser, er slet ikke til, at stå for. En sød gaveidé til leg og underholdning for de mindste. Tøjdyrene er også en meget fin barselgave. Uanset alder kan de hæklede dyr tages i brug med det samme, og det kan med stor sikkerhed blive dit barns følgesvend gennem mange år. De søde hæklede dyr er nemlig helt perfekte som krammebamse, legekammerat og soveven. Dyrene er også fine som interiør i børneværelset, på sengen eller som pynt på en hylde.

Du kan her på siden vælge mellem rigtig mange dyr. Mulighederne er mange og det kan være ret svært at vælge, for alle de hæklede dyr er helt unikke og har det sødeste udtryk. Du kan bl.a. vælge elefanter, vaskebjørne, heste, kaniner, katte, elge og gravhunden med flotte multistriber. Alle dyrene måler ca.20 cm.