UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff gulvtæpper

et super flotte og trendy hæklede Smallstuff gulvtæppe fås i mange forskellige farver. Gennemgående for alle de flotte tæpper, er brugen af stærke og markante farver, der skaber masser af liv og bevægelse på dit barns værelse. Du finder nemt et tæppe, der vil matche lige netop jeres barns værelse og mulighederne er mange. Tæpperne er med til at skabe varme og en god rumklang i børneværelset med trægulv. Og de appellerer til timevis af hyggelig leg, hvor du sammen med dit barn, kan sidde blødt og dejligt. Tæppet er nemlig hæklet i det blødeste 100% bomuld i striber, med en stjerne i midten og kan vaskes ved 30 grader. Disse flotte runde tæpper er også super skønne, at have liggende foran dit barns seng på børneværelset. Det er super dejligt at træde ud på, når man lige forlader den dejlige varme dyne.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Smallstuff gulvtæppe der pynter på ethvert værelse

De moderne gulvtæpper til børneværelset kan også bruges bl.a. i hyggehjørnet, i dagligstuen eller i entreen. Gulvtæppet er del af interiørserie fra Smallstuff, hvori der findes et stort udvalg af puder, sengetøj, pusletilbehør og legetøj som matcher i farver og design. Smallstuff er hele tiden nyskabende og alle deres designs er unikke og tegnet af dem selv i Århus. Kig vores store udvalg af Smallstuff igennem og lad dig inspirere, og skab det flotteste børneunivers til dit barn.

Tag et kig på gulvtæppe (pink stjerne). Dette gulvtæppe passer perfekt ind i børneværelset med sine skønne røde, gule og orange farver.

Husk at der altid er prisgaranti på alle produkter fra Smallstuff. Se efter gode tilbud på de smarte Smallstuff gulvtæpper på Dubuy.dk