SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr44
    kr89
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Dukkesengetøj fra Smallstuff

Det yndige Smallstuff dukkesengetøj er inklusiv dyne og pude og passer perfekt i størrelsen til Rosaline dukkesengen og dukkevognen, som du også kan købe her på siden. Dynen måler 35 X 40 cm og puden måler 14 X 24 cm. Sengetøjet er i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld, og kan tages af og vaskes ved 40 grader. Dyne og pude er med naturfyld af fjer og dun.

Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Smallstuff dukkesengetøj med forskellige prints

Smallstuff sengetøjet fås i mange flotte, glade farve og mange fine mønstre. Sengetøjet har forskellige prints på begge sider, fx det røde sæt med hvide stjerner, der på den anden side har flotte striber i klare farver. Eller vælg det flotte sæt med katte og stjerner. Andre motiver er blomster, biller og cupcakes. Du kan derfor nemt finde et sæt, der matcher lige præcis dit barns ynglings farve og yndlings mønster. Det helt fantastiske er, at hvis du selv ønsker, at matche dukkesengetøjet, fås flere af dukkesættene også både i baby størrelse og junior størrelse. Dukkesengetøjet har knappelukning. Alt Smallstuff sengetøj leveres i en fin bomuldspose, som kan bruges til mange formål.

Til at pynte sengen eller dukkevognen øverst, har vi de fineste små hæklede og strikkede sengetæpper, selvfølgelig lavet af 100% bomuld. Pynt dukkesengen eller dukkevognen med de yndige tæpper. Tæpperne findes i flere forskellige farver og mønstre. Vælg Fx det fine lilla strikkede tæppe med flotte margueritter eller vælg det søde dukketæppe i hæklet lilla bomuld med cirkler og stjerner. Dukketæpperne måler 40 X 35 cm og passer derfor også perfekt til Rosaline dukkesengen eller vognen.

Dubuy.dk har de bedste priser på Smallstuff dukkesengetøj og dukketæpper.