OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Dukkesenge fra Smallstuff

En Smallstuff dukkeseng er perfekt, når børnene skal putte deres dukker, bamser eller yndlingslegetøj. Den skønne retro dukkeseng er en miniudgave af Juno sengen, også kendt som den klassiske Lille Per-seng. Sengen har tremmer øverst i hver ende. Dukkesengen har en højde som passer perfekt til børn i alderen 3-8 år, men kan selvfølgelig bruges af børn i alle aldre.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Vælg mellem flere forskellige dukkesenge

Dit barn vil elske, at yndlingsdukken eller bamsen har mulighed for, at sove i en miniudgave, af barnets egen seng. Du kan vælge Rosaline dukkesengen i de fineste farver: Rosa, Blomme, Lavendel, Orange, Rød, Lilla, Gul eller hvid. Så der er stor mulighed for, at matche med dit barns ynglings farve eller barnets egen tremmeseng. Du får en madras med, som passer i størrelsen til at ligge i dukkesengen. Tilhørerende sengetøj og sengetæpper mm. fra Smallstuff kan også købes her på siden.

En Smallstuff dukkeseng er gennemført og smuk

Den smukke Rosaline seng fra Smallstuff er håndlavet i træ og ganske enkelt gennemført som værende uimodståelige og stilren. Den vil pynte godt ind i det moderne børneværelse og du vil nemt kunne finde en farve, der lige netop matcher din indretning. Allerede fra børn er helt små får de trangen til at putte dukker og andet legetøj - derfor er en dukkeseng et sikkert hit. Sengen leveres samlet. Liggemål for sengen er 49,5 X 26,5 cm. Selve sengen måler ca. L53 X B28 X H36 cm.
Hos Dubuy.dk får du prisgaranti på den smukke Smallstuff dukkeseng. BEMÆRK tilbehøret der findes på billedet sælges separat. Dubuy.dk giver fri fragt og gave til alle køb over 600 kr.