UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr249
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff dukker og bamser

Har du set de skønne Smallstuff dukker og bamser? De søde og bløde "gammeldags" dukker og bamser, i hæklet eller strikket bomuld fra Smallstuff, kan du få med prisgaranti hos Dubuy.dk. Med de lange arme og ben samt det søde ansigt er de slet ikke til at stå for. Vi forhandler dem i mange søde varianter, så der også er en dukke eller bamse, der lige netop passer til dit barn, uanset alder.

Sorter stigende

   

10 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Flotte Smallstuff dukker

Alle dukkerne har sit helt eget look og de er alle bare så søde og lige til at holde af. De fås med forskellig farve hud og hår og med forskelligt tøj på. Freja dukken med flotte røde fletninger og stribet kjole eller den søde mørke Bella, med de store runde øjne og det flotte mørke hår eller vælg den fine Rosaline dukke med de flotte vipper. Alle dukkerne passer til dukkevogne og dukkesenge fra Smallstuff, som også kan købes her på siden. Eller vælg en af de søde hæklede dyr, der med garanti vil vække glæde og begejstring hos det lille barn. De hæklede dukker- og bamsedyr er så bløde og rare at røre ved, at man også kan bruge dem som putteven. Smallstuff har også fine Babushka dukker i træ, der passer fint som pynt til pigeværelset, men som også kan bruges i leg.

Dukker og bamser er vigtige for børns udvikling

Når et barn leger med sin dukke eller sin bamse, så stimuleres fantasien og evnen til at udvise omsorg og kærlighed. Der kan gå mange timer med den form for leg, og en bestemt bamse eller dukke kan blive en rigtig god ven, give barnet tryghed og generelt medvirke positivt til dit barns udvikling. Giv dit barn en hæklet Smallstuff dukke eller bamse og giv det en ven for livet. Kun det allerbedste er godt nok til dit barn og til dit barns dukker.