UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr159
    kr169
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestik & tallerkner fra Smallstuff

Leder du efter en ruminddelt Smallstuff tallerken? Her kan du finde mange slags tallerkner, kopper og bestik fra danske Smallstuff. De smarte ruminddelte tallerkner fås i mange søde designs som dit barn vil elske. Især små børn foretrækker, at deres mad er opdelt og ikke blandes sammen. Derfor er sådan en tallerken en rigtig god idé. Når børn er sultne og skal til at spise, kan det ofte ikke gå hurtigt nok. 

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Flot service fra Smallstuff

Med det flotte og spændende service fra Smallstuff, skal det nok hurtigt give ro og hygge i familien igen. Når de første bidder af middagen forsvinder, dukker der dejlige barnlige motiver op på tallerkenen. Der er flotte motiver af dyr bl.a. elefanter, giraffer og kameler. Der er stjerner, blomster, flyvemaskiner og cupcakes, som alle vil være med til at gøre spisetiden lidt hyggeligere og appellere til samtaler med dit barn og afleder opmærksomheden, når maden skal puttes i munden. Med de rette tallerkner, kopper og bestik bliver måltiderne lidt sjovere.

Sødt design fra Smallstuff gør spisetiden hyggeligere

Hos Dubuy.dk finder du et stort udvalg af bestik, tallerkner, krus og kopper til de små. De rumdelte melamin tallerkner med fire opdelinger og melaminkrus med dobbelt hang, der gør det nemt for den lille selv at drikke. Produkterne tåler opvaskemaskine på øverste hylde, hvilket gør rengøringen lettere. Tallerknerne, bestikket og krusene hører hjemme og pynter i ethvert hjem med små børn og gør hverdagen hyggeligere. Dæk bordet flot med de dejlige Smallstuff produkter. Den flotte melaminserie er også oplagt som dåbsgave eller barselsgave. Du får også prisgaranti på alle produkterne fra Smallstuff.