UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr109
    kr249
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Ammepuder fra Smallstuff

Oplev den optimale støtte til amning af dit barn. Det kan være yderst belastende for både nakke og skuldre. Du kan komme til at bruge mange timer i døgnet, hvor du skal sidde og amme dit nyfødte barn. Det skal helst være en hyggestund og det bliver det altså bedst, hvis du sidder godt og behageligt og har den rette støtte. Den smarte Smallstuff ammepude bevarer formen under brug og er dejlig for barnet at ligge på, når det ammes. Ammepuden er yderst ergonomisk korrekt. Samtidig skåner ammepuden moderens nakke og skuldre. Den yndige og praktiske ammepude fra danske Smallstuff kan fås i et væld af farver og mønstre, så du kan nemt finde din favorit. Er du mest til neutrale pastelfarver eller vil du vælge de flotte naive mønstre med f.eks. biler og blomster. Det fantastiske er, at uanset hvilken pude du vælger, matcher farverne og mønstrene perfekt til alt andet flotte interiør fra det århusianske mærke Smallstuff.

Sorter stigende

   

14 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

14 vare(r)

En Smallstuff ammepude er allergivenlig

Smallstuff ammepuder er fremstillet af 100 % bomuld med vaskbart betræk. Du kan også vaske ammepuden ved 60 grader ligesom pudebetrækket. Ammepuden er allergivenlig, da den har fossflakes superior fyld, som også kaldes Fossfill. Fossflakes fyldet gør, at ammepuden ikke mister form og volume. Fyldet er lavet af syntetisk materiale med samme gode egenskaber som fjer og dun. Derfor er det et supergodt materiale for alle med astma og allergi. Køb de søde ammepuder i den høje kvalitet, der bare holder længe og kan bruges og arves fra generation til generation.

Tag et kig på den friske ammepude (gul circle star). Denne ammepude er i en frisk gul farve med flotte hvide stjerner. Ammepude (lilla) er mere enkel fordi den er ensfarvet.

Hvis du ønsker dig en blomstret ammepude er ammepude (rød blomst) perfekt til dig. Denne ammepude har et fint mønster med blomster i forskellige farver. Den søde ammepude (taktor/grå) har et sødt mønster med traktorer.

Hos Dubuy.dk har vi et stort udvalg af Smallstuff ammepuderne og husk at vi har naturligvis prisgaranti.