OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr19
    kr1199
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff

Når det kommer til sjove og nuttede design til de allermindste, så er Smallstuff lige sagen. Firmaet Smallstuff er et dansk design, med hovedsæde i Tranbjerg ved Århus. Alle deres designs er helt unikke og tegnet af dem selv i Århus. Firmaet blev etableret tilbage i 2007 og er nu et yderst velkendt mærke blandt småbørnsforældre. Ikke mindst pga. de stilrene produkter i en lækker og naturlig kvalitet. Brandet bruger nemlig udelukkende naturlige økologiske materialer, som f.eks. træ og bomuld. Sortimentet strækker sig helt fra de nyfødte og op til 11-12 års alderen. Det anerkendte mærke har i helt særlig grad øje for det søde og det sjove. De mixer glædeligt de flotte farver, på kryds og tværs. Mange af tingene er strikkede og håndhæklede, der giver en følelse af hyggeligt, hjemmelavet kvalitet og ikke bare en masseproduktion.

Smallstuff
Sorter stigende

   

1 til 24 af 446

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 446

Smallstuff inspirerer børn

Resultatet er blevet en række fine produkter, som de allermindste uden tvivl vil holde af. Smallstuff tager afsæt i børnenes muntre univers og inspirerer børnenes fantasi og kreativitet, på en naiv og glad måde. Ikke mindst de søde Smallstuff bamser og mange andre hæklede dyr, er slet ikke til, at stå for. De fine hæklede sovedyr, fås i flotte, glade farver, som børn elsker. De er dejlige bløde og putte og lege med, men pynter også flot på børneværelset. Udover de søde bamser og dyr, finder man i vores udvalg af Smallstuff produkter, også en række andre fine produkter til børn, blandt andet madkasser med mange forskellige sjove motiver, sjove uroer, skoletasker, køletasker, plakater og meget mere. Masser af skønne, skønne ting til dit eget barn, eller oplagte gaveideer til barnedåb eller fødselsdage ved de små.

Lækkert interiør fra Smallstuff

Vi har her på siden også det store udvalg af håndhæklet, strikket og syet interiør, til det flotte farverige børneværelse. Smallstuff sengetøj, som findes i både neutrale, men også i de flotte klare farver og mønstre, så du altid kan finde lige netop det sæt, der til din indretning af børneværelset. Udover sengetøj har vi her på siden også et stort udvalg af sengerande, sengetæpper, ammepuder og puslepuder. En stor fordel ved Smallstuff er, at du kan matche en hel serie i samme print, hvis du har forelsket dig i et særligt print og du kan altid finde et print eller mønster, der vil matche det interiør, du har i forvejen.

Man finder allerede Smallstuff artikler på mange børneværelser landet over, og ser man kataloget med Smallstuff artikler herunder igennem, så er det ikke svært, at forstå hvorfor. Giv dit barns værelse en farverig makeover med produkterne fra Smallstuff, i en kvalitet og design, der holder i mange år.