Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff

Når det kommer til sjove og nuttede design til de allermindste, så er Smallstuff lige sagen. Firmaet Smallstuff er et dansk design, med hovedsæde i Tranbjerg ved Århus. Alle deres designs er helt unikke og tegnet af dem selv i Århus. Firmaet blev etableret tilbage i 2007 og er nu et yderst velkendt mærke blandt småbørnsforældre. Ikke mindst pga. de stilrene produkter i en lækker og naturlig kvalitet. Brandet bruger nemlig udelukkende naturlige økologiske materialer, som f.eks. træ og bomuld. Sortimentet strækker sig helt fra de nyfødte og op til 11-12 års alderen. Det anerkendte mærke har i helt særlig grad øje for det søde og det sjove. De mixer glædeligt de flotte farver, på kryds og tværs. Mange af tingene er strikkede og håndhæklede, der giver en følelse af hyggeligt, hjemmelavet kvalitet og ikke bare en masseproduktion. Det store sortiment skaber et stort udvalg af sengetøj, sengerande, puslepuder og ammepuder, dukkesenge, dukkevogne, dukker, suttesnore, rangler mm. Man kan derfor ikke få nok af mærket. De leverer alt det der behøves, suveræn kvalitet, fantastisk udvalg af deres produkter, det er stilrent og praktisk. Alt det du lige kan stå og mangle, til din nyfødte pige eller dreng eller dit barn, som kan være nogle år ældre. 

Smallstuff

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 183

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 183

Smallstuff inspirerer børn

Resultatet er blevet en række fine produkter, som de allermindste uden tvivl vil holde af. Smallstuff tager afsæt i børnenes muntre univers og inspirerer børnenes fantasi og kreativitet, på en naiv og glad måde. Ikke mindst de søde Smallstuff bamser og mange andre hæklede dyr, er slet ikke til, at stå for. De fine hæklede sovedyr, fås i flotte, glade farver, som børn elsker. De er dejlige bløde og putte og lege med, men pynter også flot på børneværelset. Udover de søde bamser og dyr, finder man i vores udvalg af Smallstuff produkter, også en række andre fine produkter til børn, blandt andet madkasser med mange forskellige sjove motiver, sjove uroer, skoletasker, køletasker, plakater og meget mere. Masser af skønne, skønne ting til dit eget barn, eller oplagte gaveideer til barnedåb eller fødselsdage ved de små.

Lækkert interiør fra Smallstuff

Vi har her på siden også det store udvalg af håndhæklet, strikket og syet interiør, til det flotte farverige børneværelse. Smallstuff sengetøj, som findes i både neutrale, men også i de flotte klare farver og mønstre, så du altid kan finde lige netop det sæt, der til din indretning af børneværelset. Udover sengetøj har vi her på siden også et stort udvalg af sengerande, sengetæpper, ammepuder og puslepuder. En stor fordel ved Smallstuff er, at du kan matche en hel serie i samme print, hvis du har forelsket dig i et særligt print og du kan altid finde et print eller mønster, der vil matche det interiør, du har i forvejen.

Man finder allerede Smallstuff artikler på mange børneværelser landet over, og ser man kataloget med Smallstuff artikler herunder igennem, så er det ikke svært, at forstå hvorfor. Giv dit barns værelse en farverig makeover med produkterne fra Smallstuff, i en kvalitet og design, der holder i mange år.

Smallstuff - Gaveideer til børn

Det kan være, at der skal holdes fødselsdag for din søsters barn og du simpelthen ikke ved, hvad du skal købe. Ligegyldigt om det er en pige eller dreng, som skal forkæles med et par gaver, kan du sagtens finde produkter til begge køn, da der er i alle slags motiver, mønstre og farver.
Du har måske oplevet før, at din søsters barn, gerne vil hjælpe til i køkkenet hjemme hos dig, som man da ikke kan sige nej til, idet det altid er dejligt med en ekstra hånd i køkkenet. Det kan også være, du har hørt historier om maduheld, som blandt andet kunne være smoothie over hele køkkenet og/eller fedtstof spildt på tøjet. Det er i hvert fald ikke sjovt, når der er madpletter på tøjet og man skal vaske tøj hele tiden. Derfor er det altid dejligt med et forklæde, som beskytter tøjet for fedtstof og madrester, der kunne komme på tøjet. Det er også meget sjovere at have forklæde på, så kan man rigtig virke, som en kok og have sit helt eget forklæde, som ikke bare er et hvilket som helst klæde, men et Smallstuff forklæde, som blandt andet kunne være en gave til barnet.

Babytilbehør fra Smallstuff

En tur ud i det blå, historiefortællinger inden sengetid, leg med sit barn. Det er noget man næsten ikke kan stå for, fordi hvem ønsker ikke at have noget tid med sit barn. Når man skal på tur, er det altid rart med et dejligt komfortabelt tæppe. Man kan bruge det som et underlag, så bænken eller jorden ikke bliver så hård at sidde på. Tæppet kan også bruges, når barnet skal puttes og man lige tænker, at en dyne bliver for varm, så vil tæppet jo være et godt valg. Du kan benytte det til mange ting, derfor er det også meget dejligt, at det er i en god kvalitet og kan holde til at blive lidt beskidt og det er og kan Smallstuff tæpper.

Når det bliver spisetid og der er blevet serveret lækker mad, er det rart at bruge tiden på at spise og hygge sig sammen og ikke skulle spekulere på, hvad barnet spilder på tøjet. Derfor er altid dejligt med en hagesmæk, som både kan tage savlet og det mad, som barnet kunne have spildt. Desuden kan det også bruges til barnets hænder og mund. Hagesmækker er derfor både nyttigt for dit barn og dig selv som voksen, da det altid kan redde dig, i enhver spisesituation. Du kan derved konkludere, at det både vil gavne dit barn og dig. Af denne grund, kan det også være en fantastisk gaveide.

Støttende og behagelige ammepuder fra Smallstuff

Eftersom der skal ammes, er det også meget vigtigt, at man ligger og sidder behageligt. Ammepuder er både en hjælp til moren og barnet og det skal helst være komfortabelt, fordi amningen kan strække sig over længere tid. Puden er med til at give jer nogle dejlige stunder, imens der ammes. Den hjælper dig med, at du kan hvile din arm, så du ikke får ondt i arm og skulder. Dit barn vil også kunne komme til at ligge behageligt og få den støtte, der er behov for. Den vil heller ikke skifte form efter amningen, så det er også et plus. Ammepuderne er lavet af 100% bomuld og er allergivenlige, så hvis du ved, at dit barn er allergier, vil ammepuden være til god gavn. Det kan også være, at dit barn har meget sensitiv hud og måske får rødme af forskellige materialer. Derfor er det godt, at ammepuderne er lavet af bomuld, da bomuld altid er godt til sensitiv hud. Derfor er Smallstuff’s ammepuder et rigtigt godt valg til både mor og barn.

Noget andet som man også har brug for, når man har et barn, er pusletasker. Det kan være, man skal ud i byen med sit barn og man ved, at man ikke kommer hjem foreløbigt. Derfor er det meget godt med en pusletaske til alle de ting, som man under turen, kan få brug for til sit barn. Det er især dejligt med rummelighed i tasken. Rummeligheden opfylder Smallstuff’s pusletasker og ikke mindst kvaliteten, som er meget vigtig, da man gerne skulle have tasken i mange år.