EFTERÅRSUDSALG - OP TIL 80% rabat  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Sej design dækkeservietter

Sej design gummi dækkeservietter er et noget så populært emne for tiden. Med disse dækkeservietter er der for alvor tale om tidsløst design, idet de er fremstillet i PUR-gummi, der - udover at være utroligt nemme at rengøre - ikke ældes med tiden. Dækkeservietterne fås i forskellige størrelser og i fire forskellige former; rektangulær, oval, kvadratisk og rund, så der findes en model til enhver smag. Selvom holdbarheden åbenlyst har været i det store fokus, er den proces der ligger bag fremstillingen af Sej dssigns dækkeservietter også meget interessant, de er nemlig 100% miljøvenlig, og alligevel tåler de et temperaturspænd mellem 40 minusgrader og 120 plusgrader, så de holder til en eventuel tur i opvaskemaskinen. Dertil kommer, at PUR-gummiet er fuldstændig lugtfrit og ikke smitter af.

Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Dækkeservietter med mange fordele fra Sej design

Gummi dækkeserviet (rektangulær) er en af de meget populære produkter fra Sej design det er nemlig deres smukke praktiske dækkeservietter. De er enkle og stilfulde og samtidig utrolige nemme at rengøre. De suger ikke fugt og smitter ikke af - de måler 44 x 34 cm.

Sej designs dækkeserviet (oval) er en vældig god ressource til dit bord, med en masse gode egenskaber. Gummi dækkeservietten måler 47x37 cm og har flere gode egenskaber. Servietten er specielt beregnet til at der, udover tallerkenen, kan ligge bestik i begge sider.

Gummi dækketallerkenen er en flot dækketallerken fra Sej design i stilrent design til de specielle anledninger, eller bare til hverdagsbrug. Dækketallerkenen har en flot overflade og er samtidig skridsikker, slidstærk og støjdæmpende. Tallerkenen har mange fordele, og kan benyttes til mange forskellige ting derhjemme i hjemmet. Den rengøres nemt med almindeligt opvaskemiddel, så ingen problemer på den front.