UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr50
    kr750
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sej Design

Sej design er en danskejet familievirksomhed, som har specialiseret sig i smukke og elegante serier i gummi. Deres produkter er designet i et enkelt og tidløst design med fokus på funktionalitet og kvalitet. Sej design er produceret af PUR gummi, som er en slags kunststof med mange af gummiets gode egenskaber - dog uden den velkendte lugt af gummi. Produkterne er gennemtestet, giftfri og fremstillet på en 100% miljøvenlig måde. Derudover rækker Sej design til enhver pengepung og man kan vel godt sige at priserne er budgetvenlige. Nedenfor kan ses nogle af de klassiske og populære varer som er simple og enestående. De er nemme at have med at gøre, da de matcher til den nuværende indretning. Som du kan se ved at scrolle ned, er det en super luksuøs, elegant og enkelt mærkevarerproducent, som vælter ind med gode og spændende tilbud, som er værd at få fat i.

SejDesign
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 29

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 29

Smart og bæredygtigt design er lig med Sej design

Det er super lækre ting i gummi, som er nemme at pynte op med i boligen, om det gælder ting til køkkenet, kontoret eller måske badeværelset, så er de værd at få investeret i. Der findes alle mulige spændende produkter - lige fra bakker hvor man kan have olie stående i køkkenet, vaser og krukker til badeværelset eller måske andet spændende til indretning af kontoret. Udvalget er stort og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad alle disse lækre produkter kan bruges til. Produkterne har en silkemat smuk overflade, som sammen med sit stilrene udtryk kan mixes og matches med lige hvad du synes. De er lavet af den bedste kvalitet og kan bruges både ude- og indendørs.

Sej Design har noget for dig

Med Sej designs dækkeservietter er der for alvor tale om kvalitet ud over det sædvanlige. Servietter er lavet af PUR-gummi, hvilket ikke kun gør at de er utroligt nemme at rengøre - det gør også at de ikke ældes med tiden. Man kan jo godt sige at holdbarheden har været i højsædet, så er SEJ DESIGNs dækkeservietter 100% miljøvenlig, og alligevel tåler de en temperaturspænding fra 40 minusgrader til 120 plusgrader. Oveni er PUR-gummiet lugtfrit, og smitter ikke af på dit bord. Vi ved jo efterhånden godt at Sej design baserer deres produkter på PUR-gummiet der har en lang liste af egenskaber og finurligheder bl.a. skridsikre, nemme at rengøre, tåler opvaskemaskinen, lugtfri osv. I virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser. Den kan bruges som dekoration, på kontoret til organisering af dine ting på kontoret eller opbevaring af ting eller måske på badeværelset, det er dit valg. Det er da altid at have en bakke til at holde ens rod, eller hvis man er en der altid vil have madvarer ved hånden, kan det stables på en af dækkeservietterne.

Produktet der kan placeres overalt - Sej Design!

’Den uopslidelige opvaskebakke’ vil nok være et godt navn til opvaskebakken, den kan simpelthen ikke slides op. Og ønsker man et hjem, hvor både funktionalitet og design er i stort fokus, er der ingen vej uden om Sej designs opvaskebakke. Designet i det særlige PUR-gummi, som er Sej designs varemærke, vil denne opvaskebakke ikke blot være en fryd for øjet, men også et køkkenredskab, der simpelthen ikke kan slides op. Opvaskebakken er udformet med nogle små, hævede riller, der gør, at vandet holder sig inden for kanterne og ikke kan løbe ud på bordet under opvasken. Efterfølgende kan man eventuelt stille sine tallerkner til tørring i dem. I vinterhalvåret kan kreative sjæle også anvende bakken til vådt fodtøj eller lignende, den kan lidt af hvert. Se vores store udvalg i lækre produkter fra Sej design.

De luksuøse produkter fra Sej Design fortjener et kig

Sej Design kan stå indenfor det med miljøet, og det er vi en masse som går op i. Derudover har Sej design en masse udvalg at tilbyde til dig som kunde. Det vil vi her på dubuy.dk gerne hjælpe dig med. For hvis du er til forskellige varianter af bakker, kan du kigge under kataloget her ovenpå. Men hvis du går og mangler nogle fine serveringsbakker, oliebakker eller urtepotter, til planterne, så kan du også få investeret i sådan en sag her hos os.