OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr59
    kr332
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra uro

Alle ved hvor svært det kan være at sove, hvis man bare ligger og stirrer op i luften. Derfor har babyer brug for noget at kigge på, det kan f.eks. være en uro. En uro kan både hænge i loftet over puslebordet eller sengen, men den kan også hænge i barnevognen. Hvis baby har noget at kigge på, når den ligger i barnevognen, har den nemmere ved at falde til ro. Jo sødere en uro der hænger over babys seng, jo sødere drømme får den - derfor skal du vælge en af Sebras uroer.

Baby skal have nogle fine motiver at kigge på, når der bliver puslet, eller det er tid til en stille stund i sengen eller på legetæppet. Sebra Interiør har skabt nogle yndige uroer, som med sine søde motiver og dejlige farver virker stimulerende på babyen. Uroerne fra Sebra Interiør er enten en hæklet musikuro i form som en elefant eller en raket – eller en flot træuro med små figurer, der hænger og drejer om sig selv.

Sorter stigende

   

8 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Søde uroer fra Sebra

Sebras uroer kommer i flere varianter og størrelser. Se bl.a. de fine hæklede- eller de søde filturoer. Uroerne er et must til alle børn. De hjælper barnet med at falde til ro og kan hænge flere steder som barnevognen, sengen eller ved puslebordet. Barnet kan både kigge og røre.

Under kategorien 'Uro' finder du også barnevognskæder. De fungerer perfekt når dit barn skal have noget at kigge på ved eftermiddagsluren. Se den søde barnevognskæde (sommerfugl). Kæden er sød og dit barn vil med garanti sætte pris på at have noget at kigge på.

Over sengen passer filt uro (skyer/dreng) perfekt. Uroen har flotte filtskyer der svæver rundt. Uroen er perfekt til at få barnet til at falde til ro.

Hæklet musikuro (hund) er en sød uro der spiller musik. Uroen har et sødt hundeansigt og vil med garanti bringe et smil frem hos barnet. Uroen er hæklet i forskellige brune farver.

Sebras uroer er noget for alle

Uanset hvilken form for uroer dig og dit barn er til, har Sebra noget for jer - filt, træ eller plys, sebra har det. Du kan desuden både få uroer tiltænkt drenge og piger. Mange drenge elsker vores skønne blå farver, men flere og flere piger får også øjnene op for den. Hvis din datter brændende ønsker at få en uro i vores skønne blå farve, skal du bare lade hende vælge den farve. Det er helt okay, og der sker ikke noget ved det. Sebra har også flere uroer i en smuk rosa farve, som mange piger er fuldstændig forelsket i. Hvis din søn også elsker denne farve, gør det ikke noget. Det er helt okay at købe dem til ham alligevel - så længe du og dit barn er glade, er Sebra glade.

Sebras uroer hjælper med at berolige dit barn

Sebra blev i sin tid startet, fordi en kvinde ved navn Mia Dela, havde et ønske om at gøre livet med småbørn nemmere. Disse uroer gør livet med små babyer en del nemmere. Hvis Sebras uroer hænger over puslepuden, sengen, i barnevognen, eller bare i loftet der hvor baby ligger meget, får de nemmere ved at falde til ro. De nøje designet uroer har en beroligende effekt på mange småbørn, fordi de er så søde og hyggelige.

Hvis du har brug for en puslepude at ligge under uroer, kan du se på sebras store udvalg. Desuden har de også en masse andet til dig og dit barn, som f.eks. rangler, legetøj og ammepuder.

Der er prisgaranti på alle produkter fra Sebra.