OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr74
    kr599
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra tæpper & plaider

Det er ikke til at undvære en plaid eller et lunt tæppe, når man har småbørn. Ungerne skal have noget at putte sig i – og senere er tæpper og plaider uundværlige til fx hulebyggeri. Sebra Interiørs helt fantastiske ekspertise indenfor hækling og strikning kommer for alvor til sin ret i deres flotte kollektion af plaider. Sebra har fremstillet plaider i de velkendte ”mormor-lapper”. Her er nogle smukke plaider med zig-zag-mønster i multiblå og multililla. Du kan finde strikkede plaider med et smukt grafisk mønster og et yndigt barnevognstæppe med Skovens Dyr. Endelig er der de vendbare babytæpper i 100% blødt bomuld med print. Vi har leveringsgaranti på alle produkter fra Sebra Interiør.  

Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Lækre tæpper og plaider fra Sebra

Her på siden finder du lækre plaider og tæpper fra Sebra. Tæpperne findes i flere farver og er i højeste kvalitet så dit barn altid er sikret det bedste.

Sebras tæpper passer ikke kun en på børnværelset - de er perfekte til hele hjemmet. Se bl.a. det fine hæklet babytæppe (lilla). Tæppet er hæklet i lilla garn i flere nuancer. Tæppet er fint og enkelt og kan også pynte i sofaen.

Med quiltet babytæppe (sky blå) har du flere muligheder for at benytte det. Tæppet er ideelt at varme sig under på kolde dage. Både for børn og voksne. Det quiltede tæppe kan også bruges som sengetæppe når dit barn bliver lidt ældre.

Babytæppe (sky blå) er ideel at bruge på gulvet under babyen eller i barnevognen som ekstra varme. Tæppet har et fint design med et sødt mønster.

Husk at vi har prisgaranti på alle produkter fra Sebra.