OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr300
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra sengetøj

Når natten er ved at falde på og sengetiden står for døren, findes der ikke noget bedre end at dykke ned i sin seng. Med sengetøj fra Sebra interiør bliver den oplevelse meget bedre. Sengetøjet fra Sebra interiør er nemlig som en rede af velvære og smukt design. Sebra Interiør har nemlig skabt det fineste sengetøj til ungerne. Uanset om du foretrækker farvekoordinerede pasteller og enkle motiver, eller du godt kan lide at give den gas med hele farveregisteret, så kan du finde skønne Sebra designs til både baby og junior her hos os. Hos Sebra formår de at gøre en ellers nødvendig ting, til noget man ønsker i sit hjem. De forvandler kedeligt sengetøj til en perfekt kombination af funktionalitet og smukt design. Nu er sengetøjet ikke længere noget man har bare fordi det er praktisk. Sebra gør det til noget man gerne vil have, fordi de ovenikøbet også er spændende for børnene at kigge på.

Sorter stigende

   

24 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

24 vare(r)

Skønt sengetøj til både drenge og piger fra Sebra

De skønne velkendte Sebraprint går slevfølgelig også igen på sengetøjet. Det vil sige at du kan matche dem op med alt fra ammepuder til puslepuder. Alt sengetøj er fremstillet i 100% blødt, printet bomuld. De fleste af Sebras stofdesigns har deciderede drenge- eller pigemotiver og farvekombinationer, men der er også nogle, som faktisk er ”unisex”. Men hvis din datter gerne vil have sengetøjet med biler på, eller din søn gerne vil have sengetøjet med skovens dyr i lilla, er der ingen som stopper dig fra at købe det. Du og dit barn bestemmer heldigvis helt selv hvilket sengetøj I gerne vil bruge.

Sebra - det perfekte sengetøj

Sengetøj er en essentiel ting i vores hverdag. Ingen har lyst til at sove med en dyne eller pude, som ikke har noget sengetøj på. Noget af det bedste mange ved er at sove i helt nyt sengetøj. Den følelse for du hver gang du sover med Sebras sengetøj. Det er utrolig blødt og hyggeligt at ligge med, og samtidig er det stilfuldt. Sebra har et stort udvalg af forskellige designs, så det er sikkert at du kan finde noget, som dit barn vil elske. Uanset om det er til blå, lilla, dyr eller noget helt andet.

Mange af Sebras sengesæt har desuden de fine ”vaskemærker”, som børnene elsker at nulre med, når de ligger med dynen. Ud over sengesæt har vi også Sebras jersey-stræklagner til både baby- og juniorseng.

Det er lige før man kan sige at Sebras sengetøj er perfekte. Det har alle de ting, som børnene gerne vil have og desuden nyder mange forældre det også. Hvis du nu falder i søvn i din datters seng, fordi du lige skulle læse en godnathistorie for hende, gør det ikke noget. Du falder i søvn med et blødt sengetøj, som du vil nyde at lige med, selvom du sover i din datters seng.

Man kan udelukkende sige gode ting om Sebras sengetøj og sådan er det også med alle deres andre ting. Man kan ikke andet end at elske deres puder, senge og dukker & bamser.

Blandet Sebras brede sortiment finder du mange andre ting til sengetiden. Det er alt lige fra puder og soveposer til suttesnore. Sebra har alt hvad hjertet begærer inden for boliginteriør til børn.

Det er bare at gå opdagelse blandt de mange andre gode og flotte ting Sebra tilbyder.

Her på DUBUY.DK tilbyder vi altid en god pris. Desuden har vi også lynhurtig levering og fri fragt på alt.