OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra senge

Alle har brug for en seng, men især børn. De render rundt hele dagen, leger og lærer nye ting. Når dagen er slut, er de ofte meget udmattede og har brug for en god seng at sove i. Det er her Sebra kommer ind i billedet. Deres senge er perfekte til mindre børn, som sætter pris på en ordentlig seng.
Hvis du er bange for at dit barn, skal døje med rygproblemer, når det bliver ældre, er Sebras senge de rette for jer. Deres senge støtter utrolig meget, og er rigtig gode at ligge og sove i.

Sebra Interiør står bag den klassiske tremmeseng ved navn Kili. Kili er en videreførelse af den kendte Juno-seng, men Kili-sengen har mange flere detaljer og funktioner, som gør den ekstra praktisk og anvendelig – uden at gå på kompromis med det designmæssige udtryk. Sengen kan desuden styles med både sengerand og sengetøj fra Sebra Interiør.

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Kili – den klassiske tremmeseng til baby

Som udgangspunkt er Kili-sengen fra Sebra Interiør en babyseng, men ved hjælp af de to medfølgende sidestykker kan sengen forlænges til en juniorseng, når tremmesiderne fjernes. Vi forhandler naturligvis også Sebras tilhørende madras og forlængerstykket (til juniorsengen). Kili er fremstillet i birketræ, der efterfølgende er lakeret i enten hvidt, blåt, rosa eller gråt. Hold øje med vores supertilbud på Sebra produkter.

De elegante baby og juniorsenge er en kvalitetseng der kan følge dit barn i mange år. Når dit barn vokser ud af babysengen, kan den trækkes ud til en juniorseng.

Sebras senge er elegante og stilfulde

Alle Sebras senge fås i flere forskellige farver. Det gør de af forskellige grunde. For det første er det meget forskelligt hvilke farver, man gerne vil pryde sit hjem med. Og for det andet bliver der taget højde for de såkaldte ”drenge- og pigefarver”. Men hvis din datter foretrækker blå, eller din søn foretrækker lilla er det helt okay. Dit barn må ifølge Sebra, få lige den seng, det ønsker - så længe barnet er glad og sover godt.

Selvom en seng er en nødvendig ting i hjemmet, kan den godt være stilfuld. Hvis du ønsker at dit barns seng har et lidt finere touch eller måske et lille touch af gamle dage, så kan du få det. Sebra tager højde, for at vi som mennesker ønsker forskellige ting. De forskellige designs er måske ens i nogles øjne, men mange designbevidste folk, mener at de er smukke og unikke hver og én.

Sebra - mix og match senge og sengetøj som du ønsker

Hvis du ønsker at få sengetøj, som matcher dit barns, kan du kigge på Dubuy.dks store udvalg. Desuden har Sebra også et stort udvalg af sengetøj. Du kan finde det perfekte match blandt Sebra og Dubuy.dks store udvalg - på den måde kan du finde det, der passer bedst til dig og dit barn.

Går du endnu mere op i at matche? Så kan du finde det perfekte sæt af puder til hele hjemmet på Dubuy.dk, og hos Sebra finder du et stort udvalg af forskellige puder til dit barn. Du kan mixe og matche på kryds af forskellige populære mærker. 

Har din datter en lilla seng, og er hendes værelse primært lyserød og lilla? Så er det måske en god idé at fortsætte ned af den sti. Du kan f.eks. finde gulvtæpper, lamper og legetøj fra Sebra, som vil passe perfekt til.

Der er prisgaranti på alle produkter fra Sebra.