OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra regnslag

Sebra har designet et superflot og praktisk regnslag til barnevognen. Regnslaget passer til de fleste barnevogne og kommer i en fin lille taske der nemt sættes på barnevognen. Sebras regnslag er med indbygget insektnet og lynlås langs kanten, der gør det nemmere at komme til barnet. Det er åndbart og tapet i syningerne, så det holder barnet tørt og samtidigt giver en god udluftning. Der er elastik i kanten af regnslaget, både ved kalechen og rundt ved barnevognkassen. Elastikken ved kassen kan reguleres, så regnslaget sidder godt tæt også på de mindre vogne.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Kvalitetsregnslag med reflekser

Regnslagets lynlås kan åbnes fra begge sider, så man lige kan åbne til pusletasken eller få fat i ting i lommen på barnevognen. Sebra regnslaget har reflekser flere steder, så trafikken kan få øje på jer selv i mørke. Hos Dubuy.dk får du prisgaranti på de smarte regnslag fra Sebra.

Regnslag med fluenet er superpraktiske at have med på farten. Med det utilregnelige vejr der er i Danmark er det svært at vide hvornår den næste byge kommer. Regnslaget har et lille fluenet så der stadig er adgang til ilt for babyen.

Der er prisgaranti på alle produkter fra Sebra.