OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr38
    kr111
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra rangler

Et af babyens første stykker legetøj er ranglen. Og den må gerne være blød og nem at gribe fat om. Den tanke har Sebra Interiørs designere nemlig gjort sig, da de udviklede deres store kollektion af hæklede rangler. Motiverne spænder vidt – fra bamserangler og racerbilsrangler til kaniner og stjerner, der også bruges som rangler. Der er altså noget til en hver smag. Der skal dog variation til, og derfor har Sebra skabt en hel verden af forskellige rangler.

Sorter stigende

   

14 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

14 vare(r)

Sebra interiør tilbyder fantastiske rangler til dit barn

Babyer kommer uvidende ind i denne verden, derfor er de generelt meget nysgerrige. De elsker at prøve at forstå hvad ting bruges til og hvordan de fungere. Det bruger de meget tid på. På samme tid med det, er det hele meget mystisk og nyt. Derfor er simpelt legetøj som Sebras rangler godt. De små børn kan bruge lang tid på at undersøge dem, rører ved dem og bide i dem, til de begynder at forstå hvad de skal med den. Det er vigtigt at lade dit barn udforske sin tilværelse og udfolde sig, og det kan man gøre med noget så simpelt som en rangle.

Sebra har også designet en håndledsrangle, der både kan spændes rundt om babys håndled eller bruges som almindelig rangle. I sortimentet er der også de herlige, hæklede bolde, som er gode at gribe om, og som har en lille klokke indeni. Alt i alt findes der altså et væld af forskellige rangler fra Sebra interiør.

Når barnet bliver lidt ældre, findes der og meget andet legetøj fra Sebra her på siden. Du kan altså blive ved med at lade dit barn gå på opdagelse.

Køb din rangle her på siden. Vi gør alt for at tilfredsstille dig og dit barn med den bedst mulige service.