OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr39
    kr166
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra puslespil

Puslespil er mange ting. Det er hjernegymnastik der holder barnets hjerne skarp, det forbedrer dit barns koncentration og så er det en god måde at bruge tiden på. Listen med fordele er lang. Men den største fordel ved puslespil er helt klart det fællesskab du kan få med dit barn. At lægge puslespil er noget fælles, en mulighed for at være sammen med dit barn. Derudover træner det også dit barn i at arbejde sammen. Der er altså ingen ulemper ved at lægge et puslespil. Det er bare at komme i gang. Her på siden finder du Sebra interiørs geniale puslespil. De er både flotte og billige. En sand win-win situation for både dig og dit barn.

Puslespillene fra Sebra er desuden en god måde at lære dit barn om forskellige dyr og andet. Med pigen eller drengen kan du også lære dit barn om de forskellige kropsdele. Med disse puslespil bliver dit barn altså trænet i flere forskellige ting.

Sorter stigende

   

10 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Sjove og lærerige puslespil fra Sebra

Sebra Interiør har udviklet en række puslespil til børn. Kendetegnene for puslespillene er de fine motiver og de dejlige farver. Puslespillene er meget forskellige i sværhedsgrad og udformning, så der både er nogle til de yngste børn og til de mere garvede ”puslespilslæggere”. Sebra har også lavet et puslespil, som især appellerer til de store førskolebørn, nemlig et ABC-puslespil. Dette er ideelt til bogstavstræning. 

Et andet genialt design af Sebra er deres farmpuslespil. Udformningerne er utrolig flotte og farverne passer godt sammen. Desuden kan brikkerne bruges til at lære dit barn om de forskellige ting på en gård - børn lærer nemlig bedre, hvis de har noget at se på i mens.

Der er både en drenge- og pigeudgave, men det skal ikke stoppe dig og dit barn. Hvis din søn ønsker at lære om gården med lyserøde brikker og blomster er det helt okay, hvis din datter derimod ønsker at lære om gården med traktorer og andre store maskiner, er det også helt okay. I bestemmer selv, så længe I er tilfredse, er Sebra tilfreds.

Sebras puslespil skaber udelukkende gode ting

I Sebras brede sortiment findes også talpuslespillet til de lidt ældre børn, så de kan øve tallene, det geometriske fuglepuslespil, farmpuslespillet hvor brikkerne også kan bruges til leg samt mange andre. Apropos leg så er puslespillene selvfølgelig ikke det eneste legetøj Sebra har designet. Se bare de søde dukkevogne, værktøjsbænken eller noget af alt det andet fantastiske legetøj fra Sebra interiør. Desuden har de også designet nogle fede uroer og rangler til de mindste. Hvis du synes at dit barn ikke er stort nok til at gå med en dukkevogn eller lign., har Sebra det perfekte legetøj til dem - de skal selvfølgelig ikke snydes. Uroerne og ranglerne er gode til at underholde de mindste.

Et andet ”puslespil” fra Sebra er det smarte legegulv. Gulvtæppet er selv som et puslespil og kan desuden bruges som underlag når puslespillene skal lægges. Så det er let at rykke det til side når gulvet skal bruges til noget andet.

Dit barn kan også lære om verdens dyr med Sebras puslespil. Uanset hvilket puslespillene du vælger, er der masser af læring i det for dig og dit barn.

Hvis Sebras puslespil ikke er noget for jer, kan du se Dubuy.dks udvalg af puslespil. Der er både puslespil til de små, og til dem som har brug for lidt mere udfordring. Bryder dit barn sig ikke om at lægge puslespil? fortvivl ikke. Dubuy.dk har et stort udvalg af andet legetøj

På DUBUY.DK finder du det bedste fra Sebra interiør til den bedste pris og en hurtig levering.