OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr119
    kr450
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra pufs

Sebra interiør har i mere end 10 år arbejdet med kvalitets interiør til børn og deres forældre. De har altså en del erfaring, når det kommer til stykket. Det kan man også sagtens se. Puffene er en sand genistreg der viser alt det Sebra går ind for: Ansvarlighed, sundhed, samfundsmæssigt og miljømæssigt opmærksomhed, økologi og kvalitet. Det har også stor betydning for Sebra, at deres produkter kombinerer både moderne design og gammelt håndværk på en yderst elegant måde. Alt dette er tydeligt at ses på de skønne puffe fra Sebra.

Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Sæt dig tilrette på en komfortabel Sebra puf

En puf er en rigtig god siddeløsning til barnet, både i stuen, i køkkenet og på børneværelset. Sebra Interiør har derfor naturligvis også puffer på designprogrammet. En Sebra puf er altid i høj kvalitet både hvad angår sundhedsmæssig og kvalitetsmæssig design og udførelse. Derudover er de selvfølgelig også en fryd for øjet. Der altså ingen undskyldning for ikke at tage et lille kig her på siden og på de en af de skønne puffer fra Sebra.

Den hæklede model, der fås enten som multifarvet eller ensfarvet og i flere størrelser, og modellen i printet, 100% bomuldsstof med fyld af thermokugler.

De skønne Sebra interiør puffer minder faktisk lidt om bolde. De minder endnu mere om de store hæklede bolde fra legetøjs delen af Sebras sortiment.

Pufferne er bløde og lækre at side på, og så pynter de ikke kun på børneværelset, men de pynter i alle rum. Du kan nemlig også bruge pufferne i dit soveværelse, i stuen eller et hvilken som helst andet rum.

Vi har på DUBUY.DK ofte udsalg på de skønne produkter fra Sebra. Hvis vi ikke har udsalg på vores brede sortiment, garanterer vi gode priser.