OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr38
    kr269
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra puder

Puder er en vigtig del af vores liv, uanset om det er dem vi sover med eller har til pynt. De fortæller noget om os som personer, fordi de viser hvordan vores indretning er. Sebras puder har et unikt design, som gør at de stikker ud i hjemmet, men samtidig passer ind hos de fleste. 

Børn elsker puder! Det gør Sebra Interiør også, og så elsker de at lave noget ekstra lækkert til børn. Det kan man tydeligt se på de festlige puder. Det kunne være skønt med en middagslur med hovedet hvilende på en glad snegl eller en flot lastbil. Med puderne fra Sebra er det muligt at skabe en hel oase af velvære og hygge på børneværelset. Forestil dig bare en lille hule indrettet med en skøn sengehimmel, bløde tæpper, et smart gulvtæppe og så selvfølgelig masser af puder. Det kan næsten ikke blive mere hyggeligt. Det giver også barnet et sted at slappe af efter en lang aktiv dag. Lige hvad børn behøver.

Sorter stigende

   

13 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

13 vare(r)

Behagelige og flotte puder fra Sebra interiør

Sebra har skabt en serie figurpuder med flotte print på. Puder, der hurtigt bliver barnets yndlingsting, fordi de er bløde og dejlige at kramme og putte med. Men de er andet end bare dejlige at kramme, de er også sjove og charmerende at se på. Det fede print er med til at bringe personlighed ind i børneværelset. Det kunne f.eks. være den søde sneglepude eller den flotte lastbilspude.

Ud over figurpuderne har vi de strikkede puder med et fedt grafisk design og en rustik hæklet pude. Begge puder passer perfekt ind i børneværelset, men de kan sagtens bruges i andre af hjemmets rum, f.eks. stuen.

Mix og match Sebras puder med deres andre produkter

De printede puder med det badeboldslignende mønster fungerer også godt alene, men den fungerer måske endnu bedre sammen med den matchende puf. Det er selvfølgelig ikke kun det her sæt af puf og puder, der passer perfekt sammen. Det gør de alle sammen, og de kan kombineres præcis som du har lyst. Du kan også anskaffe dig flere forskellige af Sebras puder og pufs, på den måde kan du mixe og matche på mange forskellige måder. Hvis du får gæster en dag, kan du f.eks. skifte puffen eller puden ud, så stuen ser lidt anderledes ud. Du kan også skifte begge dele ud. Hvis du regelmæssigt skifter mellem forskellige puder og pufs, får du heller ikke følelsen af, at indretningen er blevet for kedelig i stuen. Med Sebras møbler bliver det også tydeligt, at der bor et lille barn/små børn i huset, og det kan vi godt lide.

Du kan selvfølgelig også mixe og matche med Sebras mange andre produkter, som f.eks. senge, sengetøj og uroer.

Lad børnene slappe af med Sebras puder

I det brede sortiment fra Sebra findes også soveposer, tæpper og plaider, senge og meget andet, der hører sig til, når der skal soves eller slappes af.

Lad dine børn slappe af og nyde de flotte Sebra puder efter en lang dag i børnehaven eller skolen. Selvom mange ser Sebras puder som pyntepuder, kan de også bruges til meget andet. Hvis man gerne vil sidde på gulvet, kan de bruges til at sidde på. De er også perfekte, hvis du gerne vil have en hurtig lur på sofaen.

Hvis Sebras puder ikke er noget for dig har Dubuy.dk et stort udvalg af forskellige puder - både til dig (puder) og til dit barn (puder)

På DUBUY.DK finder du alle de blødeste og mest behagelige puder fra Sebra interiør til en god pris.