OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr24
    kr1269
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra øvrigt

Står du lige og mangler en barselsgave, en værtindegave til en vordende mor eller en fødselsdagsgave til et lille barn? Her blandt Sebra Interiørs mange lækkerier kan du med garanti finde en velegnet gave, der både glæder modtageren og passer til dit gavebudget. Det kan jo også sagtens være, at du finder nogle fine Sebra-produkter, du ikke selv kan leve uden. Uanset hvad, så kan du regne med, at vi sørger for lynhurtig forsendelse af dine varer, straks efter vi har modtaget din ordre. 

Sorter stigende

   

10 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Kæmpe udvalg af øvrige Sebra Produkter

Her under øvrige varer finder du et væld af forskellige varer. Det strækker sig fra plakater til pusletasker. Kig rundt på siden og se om du kan finde noget som dit barn kan blive glad for.

Til de allermindste vil et godt forslag være puttekasse (village/dreng). Kassen kommer med huller til flere forskellige figurer. Kassen er lavet i træ og har et fint mønster. Flotte mønstre karakteriserer alle Sebras produkter.

Hvis dit barn er lidt ældre er legekøkken (grå) god beskæftigelse. Hvis dit barn tit holder øje med dig når du laver ”voksenting” vil barnet med garanti nyde at kunne lave sin egen mad i sit nye legekøkken. Legekøkkenet har alt hvad et rigtigt køkken også har. Det tæller bl.a. en håndvask og to kogeplader. Legekøkkenet er lavet i krydsfiner og har flere flotte grå nuancer.

Hvis du derimod har brug for opbevaring til alle de ting du i forvejen er Sebra også det rigtige sted at kigge. Se her deres flettet kurve (pige). Kurvene er flettede og kommer i tre forskellige lilla nuancer.

Har du et barn med krudt i? Så har du med garanti brug for gyngehest i træ (sky blå/grå). Gyngehesten er formet som et næsehorn og er lavet i krydsfiner med en flot blå overflade. Din kan helt sikkert få brændt en masse krudt af ved at sidde på næsehornet.

Husk at vi har prisgaranti på alle Sebras produkter. Se også efter gode tilbud vi jævnligt kører med.