OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr49
    kr50
  2.  
  3. -
Farve
Mærke
  1. MULTI

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra magnettavler og magnettal

Hver dag er en ny dag fyldt med nye oplevelser, med den varierebare magnettavle kan du og dit barn udtrykke dem alle. Hver dag kan betyde et nyt citat eller en ny tegning. Det bestemmer du nemlig. Metaltavlerne fra Sebra Interiør er helt uundværlige, når du skal holde styr på familiens gøremål. Ud over at du naturligvis kan sætte sedler, billeder med mere fast med magneter på tavlen, kan du også skrive på den med whiteboard-penne. Det er bare at lade tankerne og fantasien flyde og brugen den som du og dit barn lyster. Der er ingen grænser for hvor ofte den kan ændre gøremål. Sebra har designet to forskellige modeller i magnettavler i flere farver. Tavlerne er ikke kun tiltænkt børneværelset, de kan bruges i alle rum hvor der er behov. 

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Skønne magnettavler og magneter fra Sebra interiør.

Som tilbehør til magnettavlen kan du købe Sebras fine udstansede magnettal- og –bogstaver. Brug dem til at skrive en besked med, lad børnene øve sig med tal og bogstaver – eller lad dem bare være magneter. Valget er som altid dit.

Mange børn elsker at lege og forberede sig på skolen, inden de starter selv. Til det er magnettavlen med magneter optimal. Øv dit barn i at stave, regne og meget andet, det vil de få stor gavn af senere.

Magnettavlen er ikke den eneste mulighed for leg Sebra har skabt. Se bare alt det skønne legetøjdukkesengene og sengetøjet samt de søde bamser og dukker.

Hold øje med vores gode tilbud på Sebras magnettavler og magneter. Hvis vi ikke har tilbud på det du gerne vil have, har vi prisgaranti, så vi kan finde en god pris.