OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr39
    kr99
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra madkasser og drikkedunke

Alle mennesker har brug for mad i løbet af dagen og med Sebras madpakker og drikkedunke, får dit barn endnu mere lyst til at spise. Børnene håber at den mad som er inden i madkassen er lige så lækker, som madkassen er fed.

Mange kender allerede Sebra i forvejen, derfor kender de også de klassiske designs, som går igen blandt de forskellige typer af produkter. De går selvfølgelig også igen her på siden, det er bare at tage et kig selv. Børn er aktive, sådan er det bare. Derfor er det vigtigt at de midt på dagen får et sundt måltid og et skud af ny energi. Middagsmaden er jo for mange børn et højdepunkt på dagen, så hvorfor ikke gøre det endnu bedre med en smart madkasse eller drikkedunk? Hvorfor ikke indbyde til mere leg og fantasi? Det vil kun gøre dit barn glad og sund, hvilket også er blandt Sebras målsætning. Madkasserne egner sig både til skole- og børnehavebørn og kan let tages med en tur i skoven.

Sorter stigende

   

8 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Sebra skaber praktiske madkasser og drikkedunke til alle børn

Sebra Interiørs fine tegninger og print går igen i det gode udvalg af madkasser og drikkedunke. Her er traditionelle madkasser og sjove madkasse-kufferter med spænde og håndtag. Sebra går utrolig meget op i sundhedsmæssig kvalitet i alle deres produkter. Derfor er den traditionelle plast madkasse uden skadende stoffer, der påvirker dit barns mad. Samtidig er de som altid også super skønne at se på. Med sit smarte lille håndtag er madkasse-kufferterne altid en succes. De minder meget om legetøjs-kufferterne, derfor kan et barn nemt bærer dem i hånden som en kuffert. Drikkedunkene fås både med låg og sugestuds. Sebra har lavet en kollektion med masser af farver og mønstre at vælge imellem både for drenge og piger. 

Sebra - madkasser i alle farver til dit barn

Nogle af madkasserne og drikkedunkene fås i forskellige designs alt efter om de er beregnet til drenge eller piger. Du kan få den flotte lilla madkasse til din datter eller den seje blå madkasse til din søn - men hvad så hvis din søn hellere vil have en lilla, eller din datter hellere vil have en blå? Det gør ikke noget. Du og dit barn bestemmer helt selv hvilken farve madkassen skal være, og det er også derfor Sebra har lavet et udvalg af forskellige farver, som du kan finde her på dubuy.dk.

Sebras madpakker og drikkedunke kan give tryghed

Når børnene spiser hjemme, har Sebra også løsningen. De har nemlig skabt en skøn serie af bestik og tallerkner hvor de samme motiver også går igen. Det skaber en dejlig velkendt stemning. Tallerknerne fås selvfølgelig i mange forskellige designs. Tankerne bag de forskellige designs går meget igen i Sebras forskellige produkter, hvilket mange elsker, fordi det gør det nemmere at skabe en rød tråd. Desuden elsker børnene de klassiske designs, når de ser deres madpakker eller drikkedunke kan de tænke på det velkendte bestik derhjemme. Når de tænker på de trygge vaner og de ting der er derhjemme, kan de nemmere føle sig trygge i nye omgivelser.

Når din søn eller datter starter i skole eller børnehave er det altså en god ide at de har noget velkendt med. Hos dubuy.dk kan du få nogle af Sebras mange designs i både madkasser og drikkedunke, bestik og tallerkner og meget andet.

Hvis det ikke er noget for dig har Sebra også andre ting, som f.eks. sengetøj, rangler og andet legetøj.

Her på DUBUY.DK har vi altid prisgaranti og super hurtig levering på dine nye madkasser eller drikkedunke.