UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr14
    kr1279
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra legetøj

Det er bevist at leg styrker evnen og lysten til at udfolde sig kreativt, motivationen for at være med øges, det styrker evnen til at samarbejde og meget mere. Listen er fuld af gode grunde til at lege, derfor er det bare at gå i gang med at lege med dit barn. Det kommer der intet dårligt ud af. Bomuld og træ er de foretrukne materialer, når designerne fra Sebra Interiør udvikler og fremstiller deres festlige kollektioner af legetøj. I det hele taget er man meget opmærksom på, at legetøjet ikke indeholder stoffer, der er farlige for børn. Legetøjet fra Sebra er noget af det mest glade, humoristiske og lækre, man kan tænke sig. Der er ikke tvivl om, at Sebras designere, var i legehumør, da de skabte deres udvalg af legesager. Se selv efter her på siden.

Sorter stigende

   

19 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

19 vare(r)

Humoristisk og lækkert legetøj fra Sebra interiør.

I den bløde kategori er der dejlige bløde bolde, skønne foldebøger, seje tippier, smukt hæklede tumlinge samt legetelte til både udendørs og indendørs brug. Blødt legetøj
Blandt det lidt hårdere legetøj fra Sebra finder man klassiske puttekasser, legekøkkener, stabeldyr og kuffertsæt. Se det kæmpe udvalg og lad dit barn hjælpe med at vælge.
Her på siden er et skønt udvalg af legetøj til både drenge og piger. Selvom farverne er tiltænkt de forskellige køn, er der ingen regler for, hvad dit barn bedst kan lide. Det er en smagssag hvilke farver man er til.
Børn elsker jo at lege, men efterhånden som dagligdagen er blevet mere virtuel, leger børn ikke så meget mere. Derfor har Sebra bragt nogle af de absolut mest klassiske legetøj til live igen. Det kan vi kun sige tak for.
Leg er godt for alle, ikke kun børn, så tag dit barn i hånden og giv dig til at lege. Det kan f.eks. forgå på et af de smarte borde eller skønne gulvtæpper fra Sebra.
Se bl.a. den hæklede kanin i rosa. Kaninen har en lille klokke indeni der dingler når barnet leget med den. Kaninen er lavet i bomuld, der er i højeste kvalitet.
Se også det søde panda legetøj (grå). Pandaen underholder de mindste og kan fx sættes på autostole eller senge. Pandaen Panny kan underholde dit barn i mange timer på fx køreture.
Husk vi har dag-til-dag levering på alt legetøj og alle de andre mange produkter fra Sebra. Husk også at vi har prisgaranti på alle Sebras produkter.