OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr429
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra lamper

Børn elsker at udforske og får at de kan udforske et hvert af hjemmets rum, er det nødvendigt at de kan se noget. Sebras lamper giver et godt lys, uden det bliver for meget. Skærmen på lamperne giver den perfekte cirkel af lys, så hele rummet bliver lyst op.

En lampe er alt afgørende i et hvilket som helst rum, ikke kun børneværelset. Hvis ikke der var lys, var det ikke muligt at lege med det skønne Sebra legetøj, udfolde sig kreativt og lave lektier ved skrivebordet eller se alt ophænget på magnettavlen. Sebra interiørs lamper bringer ikke kun lys til rummet. De bringer så meget mere. Det er blandt andet hygge og personlighed. Begge dele er utrolig vigtige når man indretter et børneværelse, som skal være behageligt at opholde sig i. Det kan være svært at finde fine, enkle og ikke alt for dominerende lamper til børneværelset. Det har designstaben hos Sebra Interiør gjort noget ved. De har skabt en serie af smukke metallamper i de mest udsøgte farver.

Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Sebra interiørs smukke lamper i udsøgte farver

Lamperne fås som hængelamper i flere størrelser og er forsynet med stofbetrukket ledning.

Mange af sebras kunder vil gerne have det der er allermest moderne, men samtidig vil de gerne have noget som er personligt og elegant - til dette formål er disse lamper perfekte. De har et enkelt og elegant design, som passer ind i det moderne hjem, men du kan stadig gøre indretningen personlig med det store farve udvalg. Hvis du eller dit barn elsker pink, så er der noget for jer, men hvis i foretrækker grøn, kan den samme lampe også fås i denne farve. Det er nemt at gøre indretningen personlig med Sebras produkter pga. deres store udvalg indenfor kategorierne. Se bare det store udvalg af ammepuder, borde & stole og dukker & bamser.

Sebras lamper og andre produkter gør din hverdag nemmere

Faktisk er det svært ikke at elske alt fra Sebra. Alle deres varer fra det så brede sortiment er 100% gennemarbejdet og veludført. Sebra vil kun børn og deres familier det aller bedste, det er slet ikke til at tage fejl af. Mærket er skabt for at gøre med livet med småbørn lettere og det gør de uden tvivl - hagesmækkene og tæpperne & plaiderne er blot nogle få af de smarte ting Sebra har skabt til din hverdag.

Ud over metallampe-serien, der bl.a. inkluderer en smuk grøn lampe, har Sebra også designet nogle meget skønne plisserede papirlamper i pastelfarver. De skønne lamper passer perfekt ind både enkeltvis, men kan også mikses på kryds og tværs. På den måde kan du skabe et farvespil på dit barns værelse, som giver dem endnu mere spændende at se på. Hvis de har brug for noget andet at se på kan du se dubuy.dk’s udvalg af uroer.

Dubuy.dk har Sebras og mange andre mærkers fede lamper

Her på siden kan du blive inspireret af de kreative lamper og få modet til at gøre din indretning mere personlig. Det er jo ikke kun hos børnene lamperne kan bruges. De er så utrolig flotte, at de kan buges alle stedet i huset. Det er bare at vælge hvor.

Hvis Sebras lamper ikke passer ind dit hjem, har dubuy.dk helt sikkert nogen lamper for dig. Uanset om du mangler bordlamper, gulvlamper eller loftlamper, så har vi et bredt udvalg af forskellige designs.

Husk at holde øje med de gode tilbud på alle varer fra Sebra. Hvis de ikke er på tilbud, har vi altid prisgaranti på alle vores produkter.