OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra knager

Knagerne fra Sebra er rigtig fine til børneværelset, men kan også pynte i entreen, køkkenet og lignende. Knagerne er gode til både drenge- og pigeværelser og er lige så smarte, som de er flotte at se på. På Dubuy.dk finder du flere af de flotte knager fra det populære mærke Sebra i forskellige designs og materialer. De sjove knager i nytænkende design giver et fint og varmt udtryk. De er også dekorative, når der ikke hænger tøj og tasker på eller når der er flere sammen. Knagerne pynter i ethvert hjem, og gør hverdagen lidt mere hyggelig og sjov. 

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Flotte knager fra Sebra

Knager fra Sebra er farvestrålende og passer perfekt ind i børneværelset. Knagerne kommer i forskellige former, så du kan altid finde nogle der passer ind i dit hjem.

Se de enkle og elegante knager i træ (dyr). Disse knager er elegante i udtrykket og kommer i et sæt på tre knager. Knagerne forestiller forskellige dyr med forskellige farver.

We hang knagerække består af flere forskellige farvede kugler. Knagerækken har plads til mange ting.

Se også hæklet knage (lyseblå/laks). Denne knage er en smule utraditionel i det den har en hæklet yderside. Knagen har flotte blå og lyserøde farver.

Husk at der altid er prisgaranti på alle produkter fra Sebra.